Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] OP ścierwo czy shit?

Arv3n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widziałem streama raina i akurat miał rozdaje wieków i rabadona. Dariusa cisna :

Irelia

Yorick

Teemo

Kayle

Jayce. I jeszcze inne

Kocham frydgi

18706.png

Opublikowano

Darius nie podejdzie do waszego Teemonka (wtf) wystarczy jeden, drugi babysit na początku i teemo outleveled, outfarmed nic nie robi darkowi uwierzcie mi : )

Gorzej jeśli przeciwny jungler ma głowę na karku, i to on 2 razy zgankuje dariusa xD

Opublikowano

Na pewno yorick skontruje darka.

Ja zawsze jechałem go shenem full tank.

Możesz użyć logiki by usprawiedliwić wszystko. To jest jej potęga, a zarazem wada.

Opublikowano

Darius jest op,osoba ogarniajaca dariusa zgniecie wszystkie kontry(kayle tez)

Prawda jest taka ze te scierwo trzeba banowac,jego ulti w tf zabiera jak sie nastackuje 800-900 wiec to chyba jest op.

Wczoraj polak zreszta z MYM wbil pente w tf dariusem takze nie mowcie ze na elo hell jest tylko dobry

sstwc.jpg

Opublikowano

Nie rozsmieszajcie mnie,Darius op?

Ma tego swojego śmieszngo ulta i to tyle właściwie,to że Kubon wbił pente świadczy o skilu a nie o tym że Darius jest op.

Opublikowano

Yorick, Sejuani, Teemo, Kayle, Jax - to chyba największe kontry na tego skurczybyka

Na dariusa jest łatwo grać, nie wolno grac pasywnie bo nas będzie harasować albo przyciągnie nas pod turreta, albo junger nas ubije.

Trzeba się wpierdolić albo go harrasować ile się da i dopiero się wpierdolić. Dlatego najłatwiej ma Teemo i Yorick, te dwie postaci mogą napierdalac w niego z daleka, a on nic nie może zrobić, wystarczy się wbić w dobrym momencie i po nim.

Opublikowano

Dariusa nie mozna nazwac op, slaby tez nie jest, ma plusy jak i minusy.

Nie ma dasha, co bardzo boli, jedyne co ma do zaoferowania to grab o malym zasiegu, w team fightcie wystarczy nie dac mu podejsc do carry co nie jest trudne i sila Dariusa maleje. Oczywiscie nie jest tez slaby bo jak juz dojdzie to potrafi w krotkim czasie bardzo duzo dmg wsadzic.

Wszystko zalezy od tego na ile gracz jest ogarniety jak i jego przeciwnicy.

Opublikowano

Ja bym go nazwal bardziej scierwem niz op, fakt przed nerfami chodzil jak kosiarka, ale teraz to nie jest mocny pick bo wystarczy cos ranged np. Jayce, kayle, teemo etc. i nasz darek nie robi nic bo ma farme tylko jak jego przeciwnik zejdzie z lini.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Ja bym go nazwal bardziej scierwem niz op, fakt przed nerfami chodzil jak kosiarka, ale teraz to nie jest mocny pick bo wystarczy cos ranged np. Jayce, kayle, teemo etc. i nasz darek nie robi nic bo ma farme tylko jak jego przeciwnik zejdzie z lini.

Pomijajac fakt ze Darius dostal jednego, jedynego malusienkiego nerfa pasywa z +0.4 do +0.3 ad to rzeczywiscie postac jest nie do poznania po tych wszystkich nerfach... riot plz buff darius.

Opublikowano

Nie wiem czy wiesz ale ult dariusa byl znerfiony, wlasciwie naprawiony bug, teraz musi zabic tylko i wylacznie z ulta a wczesniej bylo nieco inaczej. Wiec nievwypowiadaj sie

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Nie wiem czy wiesz ale ult dariusa byl znerfiony, wlasciwie naprawiony bug, teraz musi zabic tylko i wylacznie z ulta a wczesniej bylo nieco inaczej. Wiec nievwypowiadaj sie

To ty sie nie wypowiadaj, naprawianie skilla to nie nerf.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...