Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GoodTimes Sro (CAP 90 CHN ONLY)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aa dodam jeszcze jednego posta, aby ten temat poszedł do góry ponieważ server naprawdę fajny, only CHIN, 90lv max, około 600 graczy online, niestety mało polaków, także wbijać ! :P

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam,

Mam pewien problem. Ściągnąłem klienta Cube, założyłem konto i jak chcę się zalogować w grze to wychodzi, że nieprawidłowe hasło, a na stronie bez problemu się loguję.

Możecie coś poradzić?

Z góry wielkie dzięki.

Opublikowano

od kiedy zainstalowalem silka GT i sciagnalem mBota dla win8 to mam problem z grafika kompa - jak jest wlaczony silk - pulpit etc. wyglada normalnie,a gdy jest wylaczony to jakas awaria kolorow nasteptuje :/ ktos wie co zrobic? :)

Opublikowano

Czesc, ma ktos moze na oddanie jakies acc z postacia 90 lvl lub cos blisko tego?

prosze o pw.

prosze cie..... masa free pt i jesli trafis na polakow i dobrze zagadasz to plvluja cie dalej

server naprawde swietny... dobre staty i eventy... masa mozliwosci :) polecam goraco...

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Siemanko !
Zaczne od tego ze nie gralem jakis rok w silka i zdecydowalem ze zagram na GoodTimes Servie, tylko nie wiem czy tam gracie jeszcze? ;d
a wiec pytam sie Czy Tam Gracie heh :) Pozdro

dumb-dumber.jpg

Server: SJsro(Old) :ZSZC Water

Nick: DMGwykurwPL,xBarriLit0x :DMG, iLoveRita, Shinoby

Lvl: 116, 115 :105, 105, 105

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...