Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy : NewTimeS ! Silkroad ! 120 gap !

nex92

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Myślenie zostaw mi bo u ciebie z tym cieżko.Nie wiem po co sie wypowiadasz. Istnieje takie słowo można to wywnioskować z twojej Inteligentnej wypowiedzi "gildię" to jest dokładnie to samo. ^^ A zobacz co napisałeś.

BTW. Nie piszcie mi o tym że nie chcecie tutaj grać. (bo to jest nabijanie postów)

Mylisz się, i nie wyjeżdżaj mi z inteligencją wieśniaku. Jest 'guild' które pochodzi z j. angielskiego oraz 'gildia' z j. polskiego. Owe słowo, które, jak twierdzisz istnieje, tak na prawdę nie istnieje i pojęcia nie mam dlaczego tak trudno jest to zrozumieć.

Zapraszam na inne serwery, które cieszą się popularnością wśród bardziej inteligentnych ludzi.

Nie ma to, jak gadka dwóch inteligentnych osób. Lepiej oboje złapcie za książkę, zamiast na pozór wywyższać się albo chociaż za słownik poprawnej polszyzny, bo ranicie ten język. Beka, że potraficie sprzeczać się o pisownię słowa "gildia", a leżę z tego, że tuman pisze "myślenie zostaw mi".

By the way jest to forum, więc każdy może wyrazić swoją opinie na temat tego serwera, więc przestań powtarzać się, że nabijają posty.

Opublikowano

Nie ma to, jak gadka dwóch inteligentnych osób. Lepiej oboje złapcie za książkę, zamiast na pozór wywyższać się albo chociaż za słownik poprawnej polszyzny, bo ranicie ten język. Beka, że potraficie sprzeczać się o pisownię słowa "gildia", a leżę z tego, że tuman pisze "myślenie zostaw mi".

By the way jest to forum, więc każdy może wyrazić swoją opinie na temat tego serwera, więc przestań powtarzać się, że nabijają posty.

Słuchaj chcesz zabłysnąć to sobie łeb smalcem wysmaruj będziesz świecił. I nie mów o książkach jak sam do nich nie zaglądasz,a od tumanów nie wyzywaj bo to nie ładnie.Naucz się szacunku.Tak Forum jest po to żeby wyrażać swoje opinie na temat serwera. Nie sadzisz że to bez sensu żeby każdy nawet ten co nie grał się wypowiadał.Dobrałeś bardzo wyrafinowanych słów panie encyklopedia.

W twojej wypowiedzi dopatrzyłem się słowa "BEKA" dziwne słowo oznacza :

potocznie:

1. zgrubienie od: beczka;

2. przenośnie: otyły, gruby człowiek; tłuścioch, baryła, pulpet

Więc nie mów mi o poprawnej polszczyznie. Jak jawnie kaleczysz język.

nIK5gab.gif

Opublikowano

W twojej wypowiedzi dopatrzyłem się słowa "BEKA" dziwne słowo oznacza :

potocznie:

1. zgrubienie od: beczka;

2. przenośnie: otyły, gruby człowiek; tłuścioch, baryła, pulpet

Więc nie mów mi o poprawnej polszczyznie. Jak jawnie kaleczysz język.

Teraz to żeś dojebał xD

Opublikowano

Pogram sobie dawno nie grałem na high ratach:p

Mam nadzieje że jeszcze tam gracie o_o

Oczywiście że gramy i wrazie czego czekamy.

nIK5gab.gif

Opublikowano

No da się w 1 dzień mieć 100lvl chodząc na eventy i maniacząc.

Ale żeby wbić 120 poziom to już trzeba kilka dni grać.

No i żeby wbić obojętniej jaki itemek +5 to trzeba mieć farta.

Więc wcale nie jest tak łatwo!

Zapraszam!

sygnaturkabyme24.png
Opublikowano

Witam mam pytanie co zrobić zebym w grze miał normalnie wszystko po angielsku opisane a nie same zera??

odpaliłeś silka przez mbota ? jeśli tak to Wchodzisz do gry i masz "0" zamiast napisów?

~ Otwórz config.ini i zmień language z 0 na 9 , czyli language=9

1373700515-U207193.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...