Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy : NewTimeS ! Silkroad ! 120 gap !

nex92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam i zapraszam do wspólnej przygody Guild (Legends) :

post-421875-0-38490100-1355399279_thumb.jpg

Informacje :

Lvl Cap : 120

Exp rate : 600

Sp rate : 600

DG : 12

Świetny balans postaci.

Sox drop : 2x

Item Drop : 100x

Gold Drop : 50

Alchemii ratów nie znam

aczkolwiek nie jest latwo wbic +5

(to dobra mieszanka przy tak duzych ratach)

Vote System -Votuj za Silki w grze (wymagania lvlowe 60lvl jak dobrze pamietam)16 silków na 24 godziny.

Przedmioty startowe :

post-421875-0-52879300-1353571999.jpg

Kilka potrzebnych Linków:

Strona Głowna : http://www.goodtimessro.com/

Link Do Bota : http://www.mpcforum....vsro-vsro-112b/

FullClient: http://files.fm/u/pqrcivp

Media PK : http://www.mediafire...xxnj3bd3oq37z1q

Okupowane zamki na ta chwile (myśle że z wasza pomocą wkrótce to sie zmieni)

post-421875-0-49515900-1354706467.jpg

Bronie oraz Sety od 1 DG i 9 DG (Sun +7) Mozesz kupic w sklepie :

post-421875-0-36330800-1353618414.jpg

Codzienne Unique Eventy 2-3 razy dziennie.Pomocni GMowie.

Filmik z Eventu :

Powoli sie rozrastamy (Screen):

post-421875-0-35222300-1355154392_thumb.jpg

Guildia Legends Rekrutuje Aktywnych Graczy !!

-po 2 dniach nielogowania sie na postać bezpoinformowania Ban z Guildi.

-Wspólne Unique Eventy

-Pomoc w Lvlu

-TeamSpeak 3

-Fortece (dopiero jak bedziemy mieli minimum 20 aktywnych graczy)

Kontakt ze Mna : GG : 8784702

Zapraszamy !!

nIK5gab.gif

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cioty na serwie, gówno na start dostajesz - przeciętne bagno

Wytłumacz mi co próbujesz uświadomic sobie poprzez te zdanie "cioty na serwie". Skoro tak twierdzisz musialeś tam grać i być jedna z nich. Traktuje twoja wypowiedz jako nabijanie postów. Bo nie wypowiedziałeś sie za bogato. Napisałeś od tak żeby miec posta.

nIK5gab.gif

Opublikowano

haha no na start to wiecej na isro dostajesz ROTFL :D

WIem ze Itemy nie sa zachecajace na start. Ale spróbojcie cos zdobyc sami :D . W itemach startowych jest to co najpotrzebniejsze (jeżeli moge do tego zaliczyć 100k sp). Na reszte trzeba tylko checi.

nIK5gab.gif

Opublikowano

ok sciagam i niedluge wbije:) odezwe sie w kazdym razie zeby dolaczyc do guild:) szkoda ze juz zauwazylem ze vote 4 silk nie dziala jak poiwnien..

Opublikowano

ok sciagam i niedluge wbije:) odezwe sie w kazdym razie zeby dolaczyc do guild:) szkoda ze juz zauwazylem ze vote 4 silk nie dziala jak poiwnien..

Vote System działa dla mnie bez zarzutu. Poprostu sa wymagania lvlowe. Żeby zavotować musisz mieć postać a z tego co widze nie masz bo pobierasz clienta.

nIK5gab.gif

Opublikowano

Jest może ktoś z osób związanych z gildią w grze ?

Tak staram się odpisywać? W czym problem?

nIK5gab.gif

Rekrut
Opublikowano

Ta guild JebacPolicje śmierdzi polaczkami... Pozatym server jak każdy inny na takim capie.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Ta guild JebacPolicje śmierdzi polaczkami... Pozatym server jak każdy inny na takim capie.

Guildia JebacPolicje to guildia tylko i wyłacznie założona dla pełnego Emblematu. Jest już nas coraz wiecej. Zapraszam

nIK5gab.gif

Opublikowano

Wow, "JebacPolicje" ambitna nazwa. Na pewno zachęcicie tym nowych graczy do gry, hahaha.

Chyba nie zrozumiales Sensu mojej wypowiedzi ^^. Guilda JebacPolicje jest tylko po to w Uni zeby byl Pelen emblemat (Moge to uzyskać poprzez Guildie w mojej Unii). Pomysl czasem albo czytaj uwaznie. Az tak cie to zraza nie musisz tutaj grać , tym bardziej mi o tym pisać ^.- Bo nabijasz posty.

nIK5gab.gif

Opublikowano

To ja radzę wam pomyśleć nad nazwą zanim następnym razem założycie jakąkolwiek gildię. Btw. nie ma takiego słowa jak 'guildia'.

Opublikowano

To ja radzę wam pomyśleć nad nazwą zanim następnym razem założycie jakąkolwiek gildię. Btw. nie ma takiego słowa jak 'guildia'.

Myślenie zostaw mi bo u ciebie z tym cieżko.Nie wiem po co sie wypowiadasz. Istnieje takie słowo można to wywnioskować z twojej Inteligentnej wypowiedzi "gildię" to jest dokładnie to samo. ^^ A zobacz co napisałeś.

BTW. Nie piszcie mi o tym że nie chcecie tutaj grać. (bo to jest nabijanie postów)

nIK5gab.gif

Opublikowano

Mylisz się, i nie wyjeżdżaj mi z inteligencją wieśniaku. Jest 'guild' które pochodzi z j. angielskiego oraz 'gildia' z j. polskiego. Owe słowo, które, jak twierdzisz istnieje, tak na prawdę nie istnieje i pojęcia nie mam dlaczego tak trudno jest to zrozumieć.

Zapraszam na inne serwery, które cieszą się popularnością wśród bardziej inteligentnych ludzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...