Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Przedwieczny Nocturne

PeVe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

• fajny ma "odwłok" xD i jest dosc duzy wydaje sie ze wiekszy od noca normalnego gralem z tym skinem na pbe i polecam grafika :D jest jeszcze pare bugow ale mysle ze naprawia

Pomogłem ? Daj Like =D

Opublikowano

Jak dla mnie ten skin jest ciulowy, prime chogath jest lepszy, tak samo jak hextech anivia czy mecha khazix. Podobne skiny, a na legendarnego nie zasługuje, powienien być normalny, czyli za 975rp.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

swietny skin ! jak dla mnie to legena na 100%, ma nowe dzwieki i świetne animacje :P

Może nawet kupie, zależy kiedy go wydadzą

Opublikowano

Bo sam Riot nie chciał, aby to był ten dobrze znany nam duszek, lecz mściwa biomechaniczna istota.

W skinach mamy koncepcje postaci, które często nei pasują do świata LoLa czy nawet samej postaci (Urodzinowy Fiddle - lub Hiena WW). Chociaż akurat tutaj pasuje jak ulał. Jakby co skin zdaje się być wzorowany na reaperach z Mass Effecta - styl wymowy Noca (mówi w imieniu zbiorowości), dźwięk jego Q i E brzmi inemal dokładnie jak dźwięki broni Reaperów.

Poza tym pierdzielicie, że powinien być za 975 - chyba tak bardzo go chcecie ale wasz portfel boli.

Skiny za 975 to nowe skiny, które w najlepszym wypadku mają oprócz wyglądu samej postaci również wygląd samych skilli. Jak np. w przypadku Swaina lub Lee Sina.

Skiny półlegendarne czyli za 1300 z czymś kosztują tyle z powodu

a) Skomplikowania samej postaci - jak to jest w wypadku Kha Zixa, mamy do tego zmieniony głos i podmieniony żart

b)Skin był wydany na specjalną okazję - urodzinki Riotu jak to jest w wypadku Fiddla

c)W przypadku LuLu nie wiem co usprawiedliwia jej cenę - ale jest bardzo ładny

Skiny Legendarny:

Zmienione kwestie dialogowe - Mamy

Zmieniony Wygląd - mamy

Zmiana wyglądu skilli - mamy

nowe dźwięki - mamy

Nowy głos postaci - Cho i Nocturne mają

A co więcej : Nocturne ma unikalny wygląd używania przedmiotów (jak np. Tiamatu) - słodko, nieprawdaż? Nawet Cho tego nie ma.

A co powiecie z Mundo? Zmieniony wygląd skilli, parę kwestii dialogowych. I tyle.

A co do ducha Nocturna, czyli tego białego skina to mi się nie podoba ;) - nie w style nocka, a raczej ameryykańskiego Haloooooooweeeeen. Dobrze, ze nie gada "Cukierek albo psikus" (ale byłoby zabawne).

wikmk9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...