Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Darius, władca krwi i rządu !

metin21998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Super temat. To tak jakby pójść na wykład nie mając pojęcia o danej tematyce, zrobić notatki a potem na ich podstawie napisać książkę mającą uczyć innych...

Poza tym nie wiem czego się spodziewasz. Darius to czempion prosty jak budowa cepa. Idziesz na topa, robisz rzeźnię (z junglerem albo bez) i tyle. Grać można właściwie cały czas na jednym buildzie, nie ma potrzeby zostawiania slota na "przedmiot sytuacyjny" (bo Dariusa gra się pod off tanka, a ten sam w sobie jest uniwersalny).

Jedyne co może wymagać głębszej analizy, to kontry Dariusa - innymi słowy kto z nim wygrywa a kto przegrywa na linii (bo w TFach z Dariusem przegrywa prawie każdy ;s). Ale nie spodziewaj się prostej i oczywistej odpowiedzi, musisz do tego dojść sam - grając. Ja pykam ostatnio Dariusem całkiem sporo, a (na topie) "przerobiłem" może 10 różnych oponentów (i mniej więcej wiem jakie Darius ma z nimi szanse). Co z resztą? (bo przecież toperów jest ze 30 jak nie więcej). Nie mam pojęcia... Sporo będzie też zależeć od Twojego stylu gry, umiejętności, przyzwyczajeń etc.

Chcesz "zwiększyć swoje umiejętności" to po prostu graj...

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...