Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Wielka kasa w 1 dzień !

Horpun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@refresh

ZBIERAM PLUSY :] (DAWAJ PLÓSA ALBO W MORD)

JUŻ MNIE WSZYSCY ZNAJĄ NA KAŻDYM FORÓM WIĘC ALBO MNIE PRZYJMIECIE ALBO ODRZUCICIE - WASZ WYBÓR :/

TO OD WAS ZALERZY CZY NA PRZYSZŁOŚĆ WYKORZYSTAM WIEDZE O TYM GDZIE MIESZKA KARZDY Z WAS :)

BUAHAHAHAHAHAHAHHAHA!!!!

Opublikowano

Słaby poradnik, nie polecam

Słaby zarobek strata czasu

prosze admina o zbanowanie tego użytkownika za reklamy w moim temacie

@refresh btw

JUŻ MNIE WSZYSCY ZNAJĄ NA KAŻDYM FORÓM WIĘC ALBO MNIE PRZYJMIECIE ALBO ODRZUCICIE - WASZ WYBÓR :/

TO OD WAS ZALERZY CZY NA PRZYSZŁOŚĆ WYKORZYSTAM WIEDZE O TYM GDZIE MIESZKA KARZDY Z WAS :)

BUAHAHAHAHAHAHAHHAHA!!!!

Opublikowano

Beznadziejny tut, kasy można sie tyle dorobić cop nic. Prędziej wbije 30lvl i zarobi wiecej kasy niż tu. Leci na polance expi do 30 i ma ks. poli i z metków ku może mu dodatkowo polecieć.

Pomocnik
Opublikowano

Gdybym mial w ten sposob zarobic chociaz na glupiego fms'a+9 sr 25+ to predzej wysiadlbym psyhicznie :)

Juz chyba lepszym rozwiazaniem nie oddawac expa na gildie i expic do 35lvl :)

wolf-of-wall-street-leonardo-dicaprio-sl

Odwiedziłem Hades jak Achilles i znów wracam
nie mam słabych punktów bo mnie zanurzyli w adidasach

Opublikowano

Beznadziejny tut, kasy można sie tyle dorobić cop nic. Prędziej wbije 30lvl i zarobi wiecej kasy niż tu. Leci na polance expi do 30 i ma ks. poli i z metków ku może mu dodatkowo polecieć.

Gdybym mial w ten sposob zarobic chociaz na glupiego fms'a+9 sr 25+ to predzej wysiadlbym psyhicznie :)

Juz chyba lepszym rozwiazaniem nie oddawac expa na gildie i expic do 35lvl :)

oba te sposoby som przestarzałe, wszyscy je znajom = ogromna konkurencja = granie w nocy = brak snu :P

BUAHAHAHAHAHAHAHHAHA!!!!

Gość koxxxik12
Opublikowano

Troll słaby jak tutorial...

Raczej nikomu się nie przyda poradnik ,że można dropnąć z psów języki

Opublikowano

jak wam sie ku*wa nie podoba to wypie*dalać!!

BUAHAHAHAHAHAHAHHAHA!!!!

Opublikowano

Szczerze ? To osobiście znam lepsze sposoby :P

d5xdl82v58d8_t.jpg

Robię grafiki ! Więcej na moim profilu !

Gadu-Gadu: 11891425

Dowiedz się więcej wchodząc na "O mnie"

Opublikowano

Szczerze ? To osobiście znam lepsze sposoby :P

jakie niby?dajesz kozakó

BUAHAHAHAHAHAHAHHAHA!!!!

Opublikowano

troll dobry,zobaczcie ilu debili się nabrało na prosty żart i piszą swoje mądrości życiowe na temat metin2.. ja daje lajka ;)

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

Ile może wydropić tych języków na godzinę ? 2 , 3 ? Osobiście uważam, że słaby poradnik + orto :(. Na like nie zasłużyłeś.

1356027733523041.png

"Ashes to ashes and dust to dust"

Oto nowa historia zwykłego człowieka:

Members====>???====>???====>???

Opublikowano

l0l @le pr0 tót n@pewn0 sk0żyst@m i bende pr0 k0ksem @ wy nie bóhaha

Dzienki zi0móś za ten tót, 0czywiście like leci

Fuck The System

Szukam ziomków do pykania w cs'a. PW

Musi mieć mikro.

Opublikowano

l0l @le pr0 tót n@pewn0 sk0żyst@m i bende pr0 k0ksem @ wy nie bóhaha

Dzienki zi0móś za ten tót, 0czywiście like leci

jeden wie co dobre...

BUAHAHAHAHAHAHAHHAHA!!!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

heh co tam jusz nikt nic nie pisze bo karzdy sie pszekonał ze ten sposub jest pro?XDDDDDDDDDDDDDDDDD

BUAHAHAHAHAHAHAHHAHA!!!!

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

@ refresh

BUAHAHAHAHAHAHAHHAHA!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...