Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Wielka kasa w 1 dzień !

Horpun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ludzie

Przedstawie wam sposób na gigant kase i to zarobioną w niecały dzień

Wienc tak, potrzebne będzie nam konto z 3 postaciami:

- 1 do dropu (eq nie musi być kozackie);

- 2 pozostałe wysyłam do innych krulestw.

Postać do dropu musi być w gildii i NIE MOŻE przekroczyć 3 lvl (tak ku*wa dobrze czytasz - 3!!)

A dlaczemu?Let's explain - postacią tą będziemy dropić cenne rzeczy z DZIKICH PSÓW typu jezyki chunjo, jinno, shinso a takze MARMUR POLIMORFII który jest najcenniejszym marmurem w metin2.

Jezeli wypadl nam jezyk chunjo to korzystamy z dwoch postaci na koncie i sellamy w innym panstwie w zaleznosci gdzie zejdzie nam drozej.

Co prawda marmur BARDZO ciezko dropnac wiec uzbrójcie sie w cierpliwosc, ale wiecie jak to sie mówi:

"Dla chcacego, nic trudnego" oraz "Nadzieja matka glupich"

No to by bylo na tyle, licze na like!

ZBIERAM PLUSY :] (DAWAJ PLÓSA ALBO W MORD)

JUŻ MNIE WSZYSCY ZNAJĄ NA KAŻDYM FORÓM WIĘC ALBO MNIE PRZYJMIECIE ALBO ODRZUCICIE - WASZ WYBÓR :/

TO OD WAS ZALERZY CZY NA PRZYSZŁOŚĆ WYKORZYSTAM WIEDZE O TYM GDZIE MIESZKA KARZDY Z WAS :)

BUAHAHAHAHAHAHAHHAHA!!!!

Weteran
Opublikowano

Na phobku może 2kk za języki dostaniesz.. a marmur? najcenniejszy? o.O Pierwsze słyszę..

Cienki ten sposób..

1329036830-U154499.png
Opublikowano

wcale nie taka wielka kasa za marmur psa nom można wziąć sporo jak i nic bo po co to komu chyba do kręcenia filmików, najcenniejsze to dziki sługa i pająki.

Opublikowano

Naucz się pisać a potem rób zbędne tematy w których gówno się dowiadujemy .

Jaka wielka kasa ??

Najpierw musisz mieć jak ty to napisałeś : 1 do dropu (eq nie musi być kozackie)

Głupszego tuta nie widziałem

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Naucz się pisać a potem rób zbędne tematy w których gówno się dowiadujemy .

Jaka wielka kasa ??

Najpierw musisz mieć jak ty to napisałeś : 1 do dropu (eq nie musi być kozackie)

Głupszego tuta nie widziałem

rzal mi cie hejcie...

JUŻ MNIE WSZYSCY ZNAJĄ NA KAŻDYM FORÓM WIĘC ALBO MNIE PRZYJMIECIE ALBO ODRZUCICIE - WASZ WYBÓR :/

TO OD WAS ZALERZY CZY NA PRZYSZŁOŚĆ WYKORZYSTAM WIEDZE O TYM GDZIE MIESZKA KARZDY Z WAS :)

BUAHAHAHAHAHAHAHHAHA!!!!

Opublikowano

Ludzie Horpun to najwyższej klasy troll forum a wy się nabieracie a więc "rzal mi was" hehehhe:D

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Opublikowano

ludzie serio, ja sie tak dorobilem eq +9 na kazdy lvl postaci always 5b, topowi gracze kazdego serwera tak zarabiali wienc nie wiem co wam nie pasi :/

BUAHAHAHAHAHAHAHHAHA!!!!

Opublikowano

ludzie serio, ja sie tak dorobilem eq +9 na kazdy lvl postaci always 5b, topowi gracze kazdego serwera tak zarabiali wienc nie wiem co wam nie pasi :/

1. - Uzbieraj na Słownik 9B albo kup z Allegro

2. - Napisz poradnik ponownie jak ogarniesz orty i poprawna budowe zdan :)

Opublikowano

Poradnik slaby, kup slownik. Marmur najcenniejszy? Pierwsze slysze. Juz lepiej lowic rybki. Ale kazdy ma swoje sposoby.

Opublikowano

Edytuj błędy ortograficzne i popraw wygląd graficzny.Z tego poradnika dowiedziałem się że istnieje marmur psa :P

Sposób nie jest zbyt opłacalny, mały zarobek, nie polecam.

vns0.png

Opublikowano

dodam jeszcze że jeśli komuś nie pasują dzikie psy to może chodzć na metki cierpienia (drop kd+4, aury, kamyczki itp.) albo na wilki (dropiąszpony wilka)

nie rozumiem czemu uznajecie to za słaby poradnik jak na tym można się porządnie dorobić

BUAHAHAHAHAHAHAHHAHA!!!!

Opublikowano

dodam jeszcze że jeśli komuś nie pasują dzikie psy to może chodzć na metki cierpienia (drop kd+4, aury, kamyczki itp.) albo na wilki (dropiąszpony wilka)

nie rozumiem czemu uznajecie to za słaby poradnik jak na tym można się porządnie dorobić

Kd nie lecą z tych metków

tak samo kamyczki ;)

Opublikowano

@refresh

BUAHAHAHAHAHAHAHHAHA!!!!

Opublikowano

Marmur psa najdroższy?

I do czego się przyda? Do expa na pewno nie, bossa tym nie ubijesz, metina tym bardziej... Taki marmur nadaje się tylko do biegania po m1...

Sam to wymyślałeś? Słabe ;(

Opublikowano

Wienc? Naucz sie pisac boze

"jestem bogiem...uświadom to sobie"

BUAHAHAHAHAHAHAHHAHA!!!!

Opublikowano

@refresh

BUAHAHAHAHAHAHAHHAHA!!!!

Arcymistrz
Opublikowano

Gratulacje! Napisałeś poprawniej po angielsku niż po polsku :D

Siema ludzie

Przedstawie wam sposób na gigant kase i to zarobioną w niecały dzień

- 1 do dropu (eq nie musi być kozackie);

Postać do dropu musi być w gildii i NIE MOŻE przekroczyć 3 lvl (tak ku*wa dobrze czytasz - 3!!)

A dlaczemu ( te słowo mnie rozwaliło xD)?Let's explain - postacią tą będziemy dropić cenne rzeczy z DZIKICH PSÓW typu jezyki chunjo, jinno, shinso a takze MARMUR POLIMORFII który jest najcenniejszym marmurem w metin2.

Jezeli wypadl nam jezyk chunjo to korzystamy z dwoch postaci na koncie i sellamy w innym panstwie w zaleznosci gdzie zejdzie nam drozej.

Co prawda marmur BARDZO ciezko dropnac wiec uzbrójcie sie w cierpliwosc, ale wiecie jak to sie mówi:

"Dla chcacego, nic trudnego" oraz "Nadzieja matka glupich"

No to by bylo na tyle, licze na like!

Taa...

Marmur dzikiego psa nie jest hmm... wart zbyt dużo. Najcenniejsze są młode pająki, sługi (dzikusy), itp. a nie pies.

Języki nie kosztują nic, ogółem nikt ich się nie uczy, a jak ktoś się uczy to podnosi je albo z ziemi, albo sam sobie wydropi, bo na małych lvl to się nie przydaje, a na większym lvl już na pewno wydropisz ich wystarczająco.

Po co wulg w tutorialu? Ogółem można na tym forum przeklinać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...