Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Boxybot za wiecej niz 2 miesiace.

freezea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaklinacz :/ dzieciarnia już i tak na kbotach lata 24/7 . Ale tego nie powstrzymasz . Boxybota jak by dali na alieny sądze ze Ivan i ludzie z Ibota pewnie by sie wkur** i cos zniszczyli . Ataki itp na stronę

Byś się zdziwił, niektóre osoby które piszą do mnie mówią, że 40zł to majątek

@up przecież nawet dzieci mają ok.50zł na kbota...

Byś się zdziwił, oj byś się zdzwił.

yeah nie ma to jak wydawać kasy na jakieś bociki

Już lepiej czekać na tego nieszczesnego boxybota może gorszy ale darmowy

i zgadzam sie z skorpionem tyle sie narobią i niewiele z tego mają...

No sorry, niektórzy mają takie coś jak budżet na zabawy itd. w ten skład wchodzą też gry komputerowe co za tym idzie boty -.-

ktos kiedys napisal-nie wydam ani 1 zl na BP , ale napychac kieszenie kamyka i spolki to co innego?Pieniadz to pieniadz i w ten czy inny sposob wydaje sie go na gre,dlatego jestem pelen podziwu dla tworcy BoxyBota bo robi to i udostepnia za free,tak jak to robiono z biobotem to sie nazywa solidarnosc bez pieniezna w zabawie jaka jest DO.Pozdrawiam -oczekuje na żenujace komentaze co do wpisu-nie rusza mnie :)

Tak tylko mi zapłacisz 40zł i masz uri praktycznie uri non stop a jak dasz 40zł BP to masz max 120tys uri.

Szkoda że dopiero za tak długi okres czasu będzie, zawsze można było puścić jakieś low konta na boxy mimo że zbiory liche ;)

Mówisz dzieciarnia a w profilu masz 16lat w poprzednim temacie gadałeś o gimbusach a dopiero co gimnazjum ukończyłeś . Logic

Dla mnie dzieciak to nie osoba która mam -18lat tylko ta która zachowuje się jak dorosły, dla mnie osoba która ma 50lat może być gimbusem bo piszę "hcial bym kupic kabota"

Ludzie którzy puszczają bota to dzieci? Współczuć Wam tylko takiego toku myślenia ...

Co żeś palił człeku ?

beznazwy1jfkopia.jpg

Opublikowano

Byś się zdziwił, niektóre osoby które piszą do mnie mówią, że 40zł to majątek

Byś się zdziwił, oj byś się zdzwił.

No sorry, niektórzy mają takie coś jak budżet na zabawy itd. w ten skład wchodzą też gry komputerowe co za tym idzie boty -.-

Tak tylko mi zapłacisz 40zł i masz uri praktycznie uri non stop a jak dasz 40zł BP to masz max 120tys uri.

Dla mnie dzieciak to nie osoba która mam -18lat tylko ta która zachowuje się jak dorosły, dla mnie osoba która ma 50lat może być gimbusem bo piszę "hcial bym kupic kabota"

Co żeś palił człeku ?

Ehh no niby tak 40 zł to też kasa ale już wole wydać 40 zł i mieć na 12 lat bota niż wysłać 4 esy ;] bo zam takich ludzi którzy wysyłają sms ale na bota nie mają

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Pukacz hmm racja w tym wpisie mialem na mysli to ze jedna i druga strona na tym kzysta.Aczkolwiek jestem zdania,że darmowy bot o ,ktorym bylo tu mowa czyli boxybot jest i bedzie pozadanym poniewaz jest za free i wypisywanie sugesti typu:nieoplacalny malo zbiera itp sa nie na miejscu poniewaz jak bylo wspomniane Jest za darmo a amo itp nazbierane podczas gdy gracz jest w pracy lub sie edukuje zawsze sie przyda.Nie neguje potrzeby istnienia bota platnego wrecz przeciwnie popieram,ale nie moge czytac obojetnie negacji darmowego boita.Pozdrawiam:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...