Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Boxybot za wiecej niz 2 miesiace.

freezea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktos z *li*epv*ers (napisal to w poscie, bodajze w "Boxybot official thread" napisal do supportu boxybota z pytaniem w jakim czasie zlamia te pakiety czy te inne rzeczy, to odpisali ze nie wczesniej niz za 2 miesiace. Wiec troche sobie poczekamy. ;))

@Tutaj te posciki:

For all other users !

Read this and don't spam this thread with unuseful things !

A update from earlier has took 3 month, so wait !

Next spam will be reported !

Quote:

Originally Posted by linksus viewpost.gif

Hello guys,

I wrote with him and here new infos from Boxybot-Support....

Bot so few weeks/month offline.... redface.gif

Quote:

Opublikowano

A to już po boxybocie . Do 2 miechów wprowadzą tyle gówna że szok i pewnie z 20 aktualizacji będzie więc Boxybot według mnie padnie .

Polecam kupić kbota :] Uznając ze piwo jest po 5 zł to 10 piw odpuszczamy i kbot jest :D , Albo dla palących gimbusów ^^ 5 paczek fajek i macie kbota

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Ktos z *li*epv*ers (napisal to w poscie, bodajze w "Boxybot official thread" napisal do supportu boxybota z pytaniem w jakim czasie zlamia te pakiety czy te inne rzeczy, to odpisali ze nie wczesniej niz za 2 miesiace. Wiec troche sobie poczekamy. ;))

@Tutaj te posciki:

For all other users !

Read this and don't spam this thread with unuseful things !

A update from earlier has took 3 month, so wait !

Next spam will be reported !

Quote:

Originally Posted by linksus viewpost.gif

Hello guys,

I wrote with him and here new infos from Boxybot-Support....

Bot so few weeks/month offline.... redface.gif

Quote:

Co ci z BoxyBot jak i tak lipa z Box po 2h prawie urka nie leci . Chyba że to się zmieniło bo dawno nie puszczałem na paczki bota ;) .

W moich postach Pomagam i liczę na +/LIKE :) Nie oczekuje niczego więcej..............................

ADMINISTRATORZY SĄ SPOKO TYLKO SIĘ ICH NIE DENERWUJE SPAMOWANIEM ........

Daj Like

:) Jeśli Lubisz moje posty1346581101-U331713.gif

Rejstracja na MPC 22.11.2012r

Opublikowano

Co ci z BoxyBot jak i tak lipa z Box po 2h prawie urka nie leci . Chyba że to się zmieniło bo dawno nie puszczałem na paczki bota ;) .

No to prawda kiedyś Np. mi w zbierał w 7h z 15 / 20 k uri , a jak w ostatnich dniach boxybota puszczałem to 6k .

Ale co się dziwić to darmowy bot ^^

Opublikowano

Dla tych którym nie chce się tłumaczyć

Ze względu na duże zmiany w protokole gry (wprowadzono szyfrowanie), aktualizację bota zajmie sporo czasu (kilka miesięcy). Prosimy o cierpliwość, i pamiętaj - przychodzimy w pokoju ... ;)

Opublikowano

Szkoda mi tych projektantów. Tyle pracują, a nic za to nie mają :/

Co do tematu dobrze, że nas poinformowali, choć bot i tak zbierał marnie.

A mam pytanie. Doszły mnie słuchy kolegów z gry, że bb ma dać opcję bicia allienków. Fake?

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

A mam pytanie. Doszły mnie słuchy kolegów z gry, że bb ma dać opcję bicia allienków. Fake?

Oj gdyby dodali opcje bicia alienów to Kbot poszedł by w piach .

Jak dodadzą to bedzie 20% botów więcej ;]

Opublikowano

Zaklinacz :/ dzieciarnia już i tak na kbotach lata 24/7 . Ale tego nie powstrzymasz . Boxybota jak by dali na alieny sądze ze Ivan i ludzie z Ibota pewnie by sie wkur** i cos zniszczyli . Ataki itp na stronę

Opublikowano

yeah nie ma to jak wydawać kasy na jakieś bociki

Już lepiej czekać na tego nieszczesnego boxybota może gorszy ale darmowy

i zgadzam sie z skorpionem tyle sie narobią i niewiele z tego mają...

Opublikowano

Niby raz na pół roku ktoś kupował pewnie lickę na gg:D

Być może jeśli zrobią bicie alienków, to będzie to tylko w płatnej wersji:)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

ktos kiedys napisal-nie wydam ani 1 zl na BP , ale napychac kieszenie kamyka i spolki to co innego?Pieniadz to pieniadz i w ten czy inny sposob wydaje sie go na gre,dlatego jestem pelen podziwu dla tworcy BoxyBota bo robi to i udostepnia za free,tak jak to robiono z biobotem to sie nazywa solidarnosc bez pieniezna w zabawie jaka jest DO.Pozdrawiam -oczekuje na żenujace komentaze co do wpisu-nie rusza mnie :)

Opublikowano

Ja nie gram w DO od dłuższego czasu, i wiem że BP wprowadził takie gówno, które działa na zasadzie "Im dłużej zbierasz, mniej zarabiasz..." Była nawet dyskusja tutaj...

Opublikowano

Szkoda że dopiero za tak długi okres czasu będzie, zawsze można było puścić jakieś low konta na boxy mimo że zbiory liche ;)

Zaklinacz :/ dzieciarnia już i tak na kbotach lata 24/7 . Ale tego nie powstrzymasz . Boxybota jak by dali na alieny sądze ze Ivan i ludzie z Ibota pewnie by sie wkur** i cos zniszczyli . Ataki itp na stronę

Mówisz dzieciarnia a w profilu masz 16lat w poprzednim temacie gadałeś o gimbusach a dopiero co gimnazjum ukończyłeś . Logic

zakaz handlu

Opublikowano

Szkoda że dopiero za tak długi okres czasu będzie, zawsze można było puścić jakieś low konta na boxy mimo że zbiory liche ;)

Mówisz dzieciarnia a w profilu masz 16lat w poprzednim temacie gadałeś o gimbusach a dopiero co gimnazjum ukończyłeś . Logic

Sory że off , ale jeśli skończył gimnazjum i jest w 1 liceum , to napewno nie nazwiesz go 6 klasistą uważającego sie za informatyka umiejącego właczyć komputer. Poza tym za 3-2 lata to człowiek pełnoletni.

@Topic: Ci którzy przejrzeli na oczy tak jak ja , już powinni dawno skoñczyc z tą żałosną grą. Na co są te wszystkie obecne gówno ? Pomyślcie logicznie. Chcą żreć od was coraz więcej pieniędzy , a jak wiadomo są też i gracze super solidarni <bota nie odpalaprzenigdy nawet trial> ktorzy ładują w tą gre kase , zarabiaja , wyplacaj pensje , i tak tworzy sie błędne koło. Niedługo wprowadzą 3D zapewne. To wszystko idzie w złym kierunku. Aprawda jest taka , iż ostatni sensowny update to były tylko i wyłącznie designy specjalne do golca. To był ostatni update, pozniej dark schodził i schodzi tylko na psy dla bogatych dzieci.

Opublikowano

Sory że off , ale jeśli skończył gimnazjum i jest w 1 liceum , to napewno nie nazwiesz go 6 klasistą uważającego sie za informatyka umiejącego właczyć komputer. Poza tym za 3-2 lata to człowiek pełnoletni.

Nie zbyt kompetentne jest wyzywanie od dzieciarów w wieku 16 lat, ale co ja tam wiem ...

zakaz handlu

Opublikowano

Ehh... Nie o to mi chodziło zrozum to że nie liczy się wiek do tego jak sie zachowujesz . W słowie dzieciarnia chciałem ując to że są ludzie którzy pakują w tą gre hajs latają na botach i potem chwalą się biegają wyzywają wszystkich słabszych chwalą sie nie wiadomo czym na TS i forach . A jak ktoś ich ubije to płacza że to cziter . To dla mnie jest dzieciak . Nie chciałem nikogo obrazić .

A to że mam 17 lat to niczemu nie wadzi tak ?? Znam ludzi +30 którzy są jak by to napisać żeby nie urazić "Nie ogarnięci " i latają na botach 24/7 a potem na TS "HA HA HA UWALIŁEM GO O BOŻE CO ZA CIO***" i zaczynają wyzywać Więc o taką dzieciarnie mi chodzi .

Wiek gówno znaczy liczy się zachowanie .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...