Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Odnośnie hacka.

Szymico

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, dostałem dzisiaj hacka, ale naszczęście nie ma żadnego rsa, tylko 12cc w tył.

Ale, mam pytanie. Otóz: kto to jest? Gdy wszedłem na konto, tu pusto, a w bagu (w liście) takie coś:

MLH TEAM HACKED

BR POWER

Ktoś wie, kto to jest?

Prosze o odpowiedz.

279981407253602336505.png
Opublikowano

No jakieś typkiem Cię schakowali i tyle co tu chcesz wiedziec?

graphic.png

Opublikowano

Poprostu jakis koles sie podnieca ze cie haknal i dal nick postaci swojej do hakowania....

Mysli ze jesli cie haknal to jest koks ;p

Oraz chce takze rozglosu ;]

Wiec widac ze koles z 12lat i haknal jakis lov lvl i sie podnieca, bo jaki haker podaje swoj nick?

Opublikowano

Rób formata i gram dalej i nie wychodz ani nie sciagaj niezaufanych plików.

graphic.png

Opublikowano

Ja nic nie pobierałem, ani nie wchodziłem na jakieś strony brazylijskie :D.

Sam nie wiem skąd to sie stało :) Sprawdzilem wszystko czy nie ma jakiegoś keylogera i nic, tak że gram dalej :D

A to "BR MLH" to to nie jest przypadkiem jakiś no..jak to ująć :D Grupa hakerów brazylijskich?

279981407253602336505.png
Opublikowano

Ja bym formata zrobił i tyle. Po za każdym razem będziesz dostawał chaki jak się dorobisz.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...