Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyexpienie Ninji :]

Kalona

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka posiadam sure WP 75 lv bardzo dobre eq - Truta +9 sr 30 kd 4, stalka +8 5b 2k hp 15 miecze 15 2ręka

sokola NNo 10 ludzi i takie tam biżu 2k hp.

Przejdźmy do pytania: Czy opłacać będzie się wyexpić ninje do 70-73 zamienić eq typu Truta za Smoczyki 5b 10 ludzi i kd 4 klasy, i stalka ninja 8/9 2k hp 15 miecze 2 ręka :D bo biżu już raczej nie wymienię ^^

Jeśli możecie to proszę o wasze rady będą lajki :]

Pozdrawiam Kalona

1312454350-U203760.png
Opublikowano

Chodzi o to że potem sprzedam sure :D Wiesz tam już jest czarowane P Starch P i Wirek G5 ;D palec M9 xD, dostane za nie ok 25kd... i wtedy postaram się robić jeszcze lepsze eq 5b całe np

1312454350-U203760.png
Opublikowano

Metki, DT klepie jak chcę możliwe ale jeszcze się zastanowię :] Czekam na dalsze odpowiedzi

1312454350-U203760.png
Opublikowano

Nie zamieniaj eq Sury, ponieważ Sura możesz dropić smocze, tarcze na 61, truty itp w red lesie. Jeżeli masz czas to porobisz wszystkow w DT.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

No nie wiem, granie surą już mi się nudziło, wbiłem te 2 skille P ponad 75kd poszło... teraz mam zamiar pograć ninją i robić PvP eq i podobne :]

1312454350-U203760.png
Opublikowano

To już Twoja sprawa co chcesz zrobić. Ja tam tylko bym tą surkę z tym equ zostawił, mówię o stal i truta +hełm, żeby w każdej chwili w kryzysie można było podropa.

skpUo.png

Opublikowano

Masz świetną surkę na DT, możesz tam chodzić i zarobisz na obie postacie. Sury bym nie sprzedawał, Ninją bym expił do 99(105). DT to jeden z najlepszych zarobków, pochodź trochę i zarobisz na stalkę, smoki, chakry dla ninji.

Opublikowano

Dzięki Wielkie chyba jednak będę grał surką :D ze względu na słaby komputer - ciężko 3 metki odpalić :D

1312454350-U203760.png
Opublikowano

Polecam Ci dobić surką 86 czy coś. Wtedy wp będzie dobry w pvp i masz zarobek i pvp w jednej postaci, a z tego co rozumiem to masz strach, ostrze, wirek i paluch na m. Jeśli wbijesz teraz rozpro na m, to będziesz dobry w pvp na tym 86, a jak masz 2xP to trochę szkoda stracić :P

Pomocnik
Opublikowano

Dzięki Wielkie chyba jednak będę grał surką :D ze względu na słaby komputer - ciężko 3 metki odpalić :D

Poproś kolegę żeby Ci buffował , i żeby łaził za Tobą tą ninją.

sygnary.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...