Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wylogowywanie na METIN2 PL

Power is Black

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio naszła mnie chęć do gry na globalu metin2, spatchowalem go do najnowszej wersji no i zacząłem. Po chwili zostałem "wywalony" z gry. Pomyślałem, że to normalne bo często tak miewałem, ale działo się to zbyt często. Pogram ok. 4 minut i znów log.

Gdy gram na serwerach prywatnych wszystko jest normalnie. Internet mam dobry. Czy to przez clienta, czy może wina komputera/internetu?

9S7gMK0.jpg

Opublikowano

Rutynowym działaniem jest przeinstalowanie gry - może jakiś plik jest uszkodzony. Przed reinstallem wyłącz antywirusa i wtedy spróbuj uruchomić grę.

Opublikowano

Wszystko, tak jak UP tylko może spróbuj uruchomić metina przez administratora...

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Wszystko, tak jak UP tylko może spróbuj uruchomić metina przez administratora...

Uruchomiłem przez admina, i trochę lepiej, logło po ok. 10 minutach.

Kolejny problem:

własnie zacząłem bić sobie metina i znów logło, mam tak zawsze podczas bicia ich.

9S7gMK0.jpg

Bywalec
Opublikowano

Uruchomiłem przez admina, i trochę lepiej, logło po ok. 10 minutach.

Kolejny problem:

własnie zacząłem bić sobie metina i znów logło, mam tak zawsze podczas bicia ich.

Hm, spróbuj przeinstalować system, a jeśli nie chcesz lub nie potrafisz to graj na FULL SCREEN'IE.

Wyłączaj wszystkie programy, które "pobierają" łącze.

Opublikowano

No chyba że jeszcze masz takie programy typu COMODO to musisz wyłaczyć zaporę systemowa i dodać do tego programu wyjatek w postaci metin2client.bin :)

sygna.png

Bywalec
Opublikowano

Antywira mam zawsze wyłączonego. Po reinstalu metina nadal ten sam problem. Ma ktoś jakieś inne pomysły?

Przeinstaluj system.

Jeśli masz Windows 7 - Zainstaluj SP1.

Windows XP - SP3.

Opublikowano

W poniedzialek kumpel mi zapoda swojego clienta, moze to cos da. Reinstalowalem tez system ale bez rezultatu. Jesli zmiana clienta nic nie da, pójde do operatora internetu.

Po zmianie clienta na jakiegoś z modyfikacjami wszystko jest OK.

Temat do zamknięcia.

9S7gMK0.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...