Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Bronie sura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie myślę, że antyflaga to dmg... Z tym dmg to chodziło mi ogólnie o value. Wiem co za co odpowiada z item_proto. Może nie wszystko, ale dostawy ogarniam i umiem dodać jakiś item.

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

Zobacz jakie bony nastawiles i pomysl logicznie :).

20 tys- value1

22 tys 500-value2

25 tys value3

30 tys value4

1 item..

A teraz zobacz bony 2 itemu.. z takim dmg to Ty zabijesz kazdego na hita o ile nie bedzie za duze i nie bedzie bugowac w taki wlasnie sposob ze nie bedziesz mogl sie ruszyc.

Ps: Nawet jak ustawiasz bony maxymalne to 4 liczbowe np: 9999 a Ty dales 5,6 liczbowe.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Fajnie. To czemu inne bronie zadają dmg tylko nie dla sury? Poza tym na serwie mam kd 60% na obrażenia, w każdym bonusie (abs) mam 20%, 25000 hp w bonach i kd na 300000 hp i hwang na 250 który daje 2300000 hp to daje jakieś 5kk hp bo jeszcze mam biżu z dużą ilościa hp. Wszystko jest przemyślane. Wobec dużego dmg są podstawione duże abs

Aa. I dmg się nie buguje, chyba, że mam navi :D

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

Zobacz jakie bony nastawiles i pomysl logicznie :).

20 tys- value1

22 tys 500-value2

25 tys value3

30 tys value4

1 item..

A teraz zobacz bony 2 itemu.. z takim dmg to Ty zabijesz kazdego na hita o ile nie bedzie za duze i nie bedzie bugowac w taki wlasnie sposob ze nie bedziesz mogl sie ruszyc.

Ps: Nawet jak ustawiasz bony maxymalne to 4 liczbowe np: 9999 a Ty dales 5,6 liczbowe.

Akurat DMG nie ma nic wspólnego z tym, że gość nie może się ruszyć. Jeśli byłaby za duża prędkość ataku, to zapewne po max 2-3 uderzeniach, by go wywaliło z gry.

Rozwiązanie problemu:

Ustaw w item_proto Client + Serwer:
Type na 1
Subtype na 0
Size na 2
Antiflag na 44
Flag na 1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...