Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki będę miał nick po aktywacji minecraft?

gimek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Mianowicie założyłem konto na minecraft.net i w prawym górnym rogu po zalogowaniu pisze:

Logged in as [email protected]

I nie wiem jaki będę miał nick jak wpiszę gift code. Czy jest możliwość później wybrania? Czy mógłby mi ktoś pokazać lub powiedziec jak wygląda dalszy etap aktywacji konta na premium. Nie mam zamiaru grać z głupim nickiem. Podczas tej nowej rejestracji nie ma możliwości wybrania nicku.

Opublikowano

napewno? a poco mam kupować premiuma a potem się okaże ze mój kochany nick zajęty to bez sensu

Opublikowano

Szkoda :( PS sry za offtopic ale chce sie wypodziwiedziec.Mam nadzieje ze bede mogl wybrac sobie np. Skipper_3 [mam taki nikc] ;)

No niestety ja kiedys kupie premke MC to glupie ze trzeba wybierac :(

xxx

Opublikowano

Ja masz konto na mojang to jak kupisz premkę to będziesz mógł wybrać nick . Ja sam kupowałem jeszcze przed migracjami kont na mojang ,ale kolega tak kupował

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...