Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz][Dedyk] Emperion s2

kris006

190 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na naszym serwerze?

• Tak
      86
    • Mo?e
      58
    • Nie wiem
      46

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skrzynie Ucznia itd identyczne jak na Balantii nie zagram .

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano

Skrzynie Ucznia itd identyczne jak na Balantii nie zagram .

Nie wiem czy wiesz ale to nie są skrzynie z Balanti tylko metin2 PL.

Opublikowano

Z Checia zagram Balantia nie wypal wiec trzymam Kciuki za ten serwer

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

serwera nie polecam skrzynki zgapili z balanti jak i zapewne większość serwera ... i myślą że tu wejdzie 1k graczy + ;D nie polecam .

bez linków.<dobra sram na to <3

Opublikowano

serwera nie polecam skrzynki zgapili z balanti jak i zapewne większość serwera ... i myślą że tu wejdzie 1k graczy + ;D nie polecam .

Jak te skrzynie są na PL ???

raczej balantia zgapiła od PL

Opublikowano

Sugerowałbym zmiane jeszcze strony, bo ta co jest do Emperiona, razej odraża graczy. Przynajmniej to jest moje zdanie

Opublikowano

Sugerowałbym zmiane jeszcze strony, bo ta co jest do Emperiona, razej odraża graczy. Przynajmniej to jest moje zdanie

Tak strona będzie inna

Opublikowano

czy jak pobiorę tego klienta to.. będzie to oficjalny klient czy będzie jeszcze jakiś inny ? ..

bez linków.<dobra sram na to <3

Opublikowano

czy jak pobiorę tego klienta to.. będzie to oficjalny klient czy będzie jeszcze jakiś inny ? ..

Będzie inny

Opublikowano

hahahha skyrzenie ucznia .......... z balanti nawet nagrody z nich nie z edytowane .... takie same jak na balanti fajnie sie kppiuje od servera? i ten 105 lvl tak samo nie polecam kopiuja serva bo nie umiam sami zrobic

Opublikowano

Widać, że skrzynia ucznia z serwera Balantia.pl

Te nowe fryzury, po co one ? Jak klasyczny metin, to zostaniesz już przy tym "klasycyzmie"

2iw0ill.jpg

More than Passion !

Budowniczy
Opublikowano

bala.. sorry ale dno

napewno zagram bo wiem ,że kris006 umi się zabazpieczyć przed ddos jego były priv trzymał się bardzo dobrze

ps podacie ts

Opublikowano

Wszystko to samo co Balantia doslownie wszystko tylko inne fryzurki ;p no ale pewnie zagram o ile serwer dluzej po stoi , moglibyscie edytowac biologa zeby troszke lepsze nagrody byly

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...