Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak. Sbot działa bezproblemowo na Windows 7 o ile nie resetujesz komputera xD Bo jak zrestartujesz komputer to zmieni Ci się HID i musisz czekać do 12 w nocy.

Sig.png

Opublikowano

tak, uprzykrza to życie, ja polecam nie wyłączać tylko hibernować jak już coś, ew. restart chwile przed 12.00

Opublikowano

Jak nie dzielisz konta to jakoś sobie dasz rade bo w razie resetu masz jakby "2 życia" :)

Hibernacja też jest dobrym rozwiązaniem.

sygna1o.jpg

Opublikowano

Jest jeden sposób (przynajmniej u mnie działa), aby pominąć ten hid, nie będę go opisywał, bo się rozszerzy i bot-cave to usunie :/

próbujcie sami, może znajdziecie ten sposób, ja znalazłem przez przypadek xD

Opublikowano

tak, teraz hid jest na bota, czyli np. jeżeli chcecie bocić we wtorek po inspie to musicie wyłączyć sbota w poniedziałek przed 12.00, bo każda nowa wersja i każde nowe pobranie robi nowy hid

Opublikowano

teraz nie będziesz mieć problemu , bo adres HID jest w bocie, którego otworzysz, jeżeli np. ściągniesz od nowa to będzie nowy hid i musisz czekać do 24.00, dlatego radzę wyłączać bocenie przed 12.00 w poniedziałek (oczywiście chodzi mi o północ)