Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sp4 i kasa

patryk2343

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kupuje nosdolary i wyszlo mi że wyjdzie mi ok 15kk i mam tu pytanie czy sp4 jest latwe do zrobienia poniaważ mam 2 wybory:

-kupić pro eq i wr i zrobić WK

-Kupic se wk i kupic normale dobre eq

Opublikowano

ja ewidentnie robiłbym wk bo tak tylko stracisz cos kolo 12kk. a tak to chcociaz na cos innego Ci zostanie, ale Twój wybór.

Opublikowano

Według Mn Kup sobie reskow jak nie masz i rob WK :) Latwo i szybko :) Bez resow to Niekotre rzeczy sa trudne

Sry za Orto

Opublikowano

Ją bym kupił pro eq. Z takim za 15kk nie dość że nieźle pocisniesz w pvp i na glacy, to bez większych problemów powinieneś zrobić sp4, czyli upieczesz dwie pieczenie na jednym ogniu ^^.

Opublikowano

zalezy

nigdy nie robilem sp4 , 2kk jest ci potrzebne

jak ci szybko potrzebne , kupil bym wk , upal bym desa lub wk bardziej

Na misije poczeba 3KK :)

@Topic Chcialem jeszcze dodac zebys Zostawila se 1KK na potki wrazie czego:) (Po kupieniu reskow )

Sry za Orto

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zrób WK kup resy eq i jakiegoś krzaka jeżeli masz jakiegoś sinka dobrego to z resami możesz wybrać się na gołębie i sobie dozbierać jeszcze troszkę kasy na piórkach(ewentualnie Upać WK :) )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...