Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]IS vs TIGER

ekim1313

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niewiem czy taki temat już był (szukałem go na tym forum, ale nie znalazłem).

Dlatego muszę się spytać was, ponieważ mam duży dylemat. Mam uzbierane juz wystarczające kredyty, tylko niewiem co wybrać, mam wyszkoloną załogę na KW-1 w 100% plus 1,7 perków (kupiony już KW-IS, i wymaksowany). Oraz na VK 3601 załogę 100% plus 1 perk.

Pozdrawiam Serdecznie

Opublikowano

Tiger jest słabszy od IS moim zdaniem.

Niedługo może se kupie tigerka :D

Zależy dla kogo... Moim zdaniem IS z ogarniętym graczem Tigera nie ma szans ostatnio na himmelsdorfie odbiłem 4 strzały IS'a(topowa lufa) po skątowaniu i rozwaliłem go z ubytkiem 300HP

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

I tiger ma chyba tańsze pociski? Bo w IS cena jedengo pocisku na topowym dziale wynosi 1025 wiec bez premki dużo nie zarobisz szczególnie jeśli sprubujesz być snajperem. Wiec musisz sie zastanowic czy wolisz grac jako 1 linia ataku czy zostac troche z tył i postrzelać z dystansu.

Opublikowano

@up:

SNAJPEREM w IS ??????????????

IS ma najmniejszą celność z HT 7 klasy.

-=-

@2Up:

To jakiś nie ogar był. Nie celował pewnie.. uwał 170mm penetracji. Tiger ma papier z przodu i działo też nie za silne.

x

Opublikowano

@up:

SNAJPEREM w IS ??????????????

IS ma najmniejszą celność z HT 7 klasy.

-=-

@2Up:

To jakiś nie ogar był. Nie celował pewnie.. uwał 170mm penetracji. Tiger ma papier z przodu i działo też nie za silne.

Widać nigdy nim nie grałeś :P

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Wiesz początkujący jak początkujący, mnie raczej chodziło o to, co doradzacie, mam rozegranych 2300 bitew z czego 51% wygranych. Więc nie jest tak źle.

Dzięki za podpowiedzi wychodzi na to, że na razie pójdę w IS.

Pozdrawiam serdecznie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...