Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta graficzna.

Sledx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ostatnio padła mi karta graficzna i chcę teraz kupić nową, lecz nie wiem jaką wybrać.

Nie chcę zbyt wiele wydawać na kartę, więc zastanawiam się nad Gf 9800GT lub ATI Radeon HD4850 (1Gb)

Karta ma być przeznaczona do grania (nie jestem wymagający, wystarczy, że odpali cs:go, gta 4, Fifa13)

Którą z tych dwóch byście mi polecili?

Procesor: Teraz INTEL Celeron E3400. Będzie INTEL CORE 2 QUAD Q8300

Ram: 3Gb

Zasilacz: MODECOM Carbon MC 530 530W

Wiem, że ze mnie cham, ale taki już jestem.

Opublikowano

A ile możesz wydać ? Mógł byś wydać te +1000 zł i kupić sobie coś dobrego: GV-R795WF3-3GD

http://www.agito.pl/karta-graficzna-gigabyte-radeon-hd-7950-3gb-ddr5-pci-e-box-84-531862.html?utm_content=531862&utm_source=skapiec.pl&utm_medium=Feed&utm_campaign=wszystkie

A co do procesora to polecam AMD X8 FX-8320, za 650 zł :) - ( Według mnie teraz bardzo dobry ):

http://www.kurtmedia.pl/product-pol-260802-PROCESOR-AMD-X8-FX-8320-3-5GHz-BOX-AM3-125W-16MB-.html

Opublikowano

Dzięki wam wszystkim za wypowiedzi. Już byłem skłonny kupić 9800, ale widzę, że sporo osób poleca 4850.

Jeszcze raz dzięki wielkie :)

/Można zamknąć.

Wiem, że ze mnie cham, ale taki już jestem.

Opublikowano

Dzięki wam wszystkim za wypowiedzi. Już byłem skłonny kupić 9800, ale widzę, że sporo osób poleca 4850.

Jeszcze raz dzięki wielkie :)

/Można zamknąć.

Ale jeżeli będziesz miał okazje kupić 4890 to nie zastanawiaj się o wiele lepszy od 4850

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...