Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Error during initialization: Unhandled exception caught

lotosek44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem, gdyż zainstalowałem Black opsa 2 na steama, wszystkie dodatki tj. zombie i multiplayer i gdy odpalam któryś z nich wyskakuje mi na początku że przestał działać a później taki błąd : Error during initialization: Unhandled exception caught

Opublikowano

Jeśli sprawdzenie spójności plików nie pomoże, odinstaluj grę i pobierz całą ze steama jeśli masz możliwość.

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

Jaki masz windows?

Działa tylko na 1 windowsie.

Tak jak pisali:

Spójność, Reinstal spróboj u jakiegoś kolegi zainstalować z Twojego konta w celu sprawdzenia, może czegoś nie masz na komputerze :]]

76561198048736832.png

Opublikowano

Spójność sprawdzałem wszystko ok, reinstal steama miałem, a samej gry już z 5 razy :/. A co do tego żeby gdzie indziej zainstalowac to nie próbowałem, ale szczerze wątpię żeby to coś z moim kompem było bo jak sprawdzałem na necie to dużo osób ma ten problem nie którzy rozwiązali go przez zmianę strefy czasowej, ale mi to nie pomaga :[.

Opublikowano

Tak, mam ogryginalną wersje nie wiem czemu rafalj1234, że nie mam no ale cóż.

Szkoda, że nikt nie ma rozwiązania problemu, bo mam ta grę z dwa tygodnie i ani razu nie zagrałem pieniądze w błoto, nie wiem czy twórcy mają jakiegoś patcha w planach, ale jeśli nie to lipa :(.

Opublikowano

Tak, mam ogryginalną wersje nie wiem czemu rafalj1234, że nie mam no ale cóż.

Szkoda, że nikt nie ma rozwiązania problemu, bo mam ta grę z dwa tygodnie i ani razu nie zagrałem pieniądze w błoto, nie wiem czy twórcy mają jakiegoś patcha w planach, ale jeśli nie to lipa :(.

jak nic nie poradzisz to najlepiej sprzedaj grę i kup grę która była w premierze listopada lub teraz w grudniu naprzykład hitman rozgrzeszenie albo far cry 3

5mvx.jpg

Opublikowano

Miałem ten sam problem , najpierw sprawdziłem spójność gry Call Of Duty: Black Ops 2 (kampania) , usunąłem zawartość lokalną , pobrałem ze steam i zainstalowałem i śmiga ;D Spróbuj tak zrobić

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

zaid napisane masz tu:

http://www.mpcforum.pl/topic/802322-problem-blad/

Opublikowano

Miałem identyczny problem. Z tego co czytałem jest kilka rozwiązań. Oto one:

-1. Usunięcie plików AppUpdateStats.blop i ClientRegistry.blop z folderu Steam. (mi nie pomogło)

-2. Usunięcie plików z folderu Steam/steamapps/common/Call of Duty Black Ops II/players (mi pomogło)

-3. Reinstall gry/Steama , wszystkie aktualizacje Windowsa , aktualizacja sterowników (mi nie pomogło)

Po sposobach 1 i 2 Steam będzie się musiał zaktualizować więc się nie martwcie :P

Pozdrawiam i mam nadzieję że któryś z sposobów pomoże. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...