Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wildarrr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak jest teraz z ilością ludzi online i ogólnie z grą? Z tego co się orientuję to w maju dużo ludzi grało po czym sobie odpuścili bo jakieś bugi czy coś było, w/e. Narzekali ogólnie.

Czytałem, że potem jakieś łatki wyszły i się poprawiła sytuacja i jak przedstawia się to na chwilę obecną? Zastanawiam się nad kupnem i zależałoby mi aby wypowiedział się ktoś, kto gra regularnie już trochę czasu.

Trolling is a art.

Opublikowano

Ktoś Ci mówił, że w D3 gra teraz mało osób? Mam nadzieję, że nie... Wychodzą nowe patche, wyszły lvl'e mistrzowskie więc gra się szybko nie skończy. Osób gra bardzo dużo więc nie mozna narzekać, że nie ma z kim grać bo nawet w nocy zawsze ktoś jest.

Opublikowano

Nikt mi tego nie mówił. Przez pewien czas ogólnie przestałem się interesować bo miałem GW2 kupić, ale endgame podobno zbyt szybko się robi a Diablo to Diablo.

Myślę, że można jeszcze poczekać na kilka postów i zamknąć.

Trolling is a art.

Nowicjusz
Opublikowano

Powiem ci tak.

Bgow nie ma bo wychodza bardzo czesto poprawki.

Ale z ta gra to roznie bywa :) Bo grasz na poczatku jak napaleniec a po jakims czasie jak juz wszystko zwiedziles lv nabiles eq zdobyles zaczyna sie nudzic i czekasz na nowe dodatki (update) dopiero jak dodadza znow sie chce grac :)

Polecam kup.

1354312939-U782283.png

Opublikowano

Zdałem sobie sprawę, że D3 jest powtarzalne bo w D2 grałem długo. Chodzi mi tylko o sytuacje związaną z community.

Jak jest teraz z AH, w którym się w Euro płaci? 2 miesiące temu ludzie po miesiącu gry odzyskiwali kasę na nią wydaną podobno.

Trolling is a art.

Opublikowano

Jak jest teraz z AH, w którym się w Euro płaci? 2 miesiące temu ludzie po miesiącu gry odzyskiwali kasę na nią wydaną podobno.

Tak to już jest z tym AH. Jeśli będziesz bardzo dużo siedział przy grze i sprzedawał itemki które zdobyłeś napewno jakaś część się zwróci albo i nawet więcej niż zabuliłeś :> To wszystko zależy od MF i szczęścia :)

Opublikowano

Dobra, myśle iż można zamknąć, albo zostawić otwarte jakby ktoś coś jeszcze chciał dodać. Tak czy inaczej, wiem wszystko co chciałem wiedzieć.

Trolling is a art.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...