Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dagger 70lvl powrót do gry, pomóżcie plz ;)

KnysioPysio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Niedawno postanowiłem wrócić do gry w metka na mojego ninje daggera, niestety jest on całkowicie bez kasy, starcza ledwo na poty. Mam buffa 55lvl (skille m1, m2, 17 (^^)) i eq:

• Orkowy Kaptur +5 bez bonów/Maska Kolcza +5 5% na trucie.
  • Siamki +9 KD Śmierci, Powtórki i Potwora +4
  • Stalkę +4 KD Deffa, Speeda, Uchyłki +4, 5 bonów: 5 do PŻ, Szybkość Zakl. +20%, 10 na Strzały, +30 Ataku, 3 do PE
  • Sokoła +9 bez bonów
  • Ebo +9 3 sloty puste
  • Buty, wisior, bransa +1,5k hp

Skille:

• Zasadzka G2
  • Chmura 3 ku do m10
  • Wirujący 3 ku do m10
  • szybki m4
  • krycie reszta pkt.

(I tu jeszcze pytanie, który skill szybciej wbijać do G, bo mam 10 zwojów egzo za misję)

Do dyspozycji czasem mam też woja 65lvl z całkiem ładnym eq ale to kolegi, więc od czasu do czasu (np raz pójść na dt pod ścianą itp.).

Więc tak jak w temacie - mając takie środki jak teraz, jak mógłbym zarobić, żeby starczało na Kamole, KU, i jakiś sposób na zarobek, żeby też polepszyć eq, bo na 70lvl moje nie wygląda za dobrze.

Z góry dzięki za odpowiedzi.

Będą lajki / 5 smile.png

Opublikowano

Dropek 35 bodziak, 55/75 wp. Bosy i metki na poli(szukasz bufkiem, tepasz ninje, ubijasz, logasz, szukasz dalej). Ulepszanie w dt. Rybki i rudy.

Co do skili to moim zdaniem wirujący(mój ulubiony skill ninji ;p), lepszy do expa a w pvp jak umiesz to wyciągasz ładne dmg z potrójnego.

Jeśli możesz pożyczyć tego woja na dłużej, to idź nim na metki/exp ludzi za kasę w v2.

Opublikowano

No więc wydaje mi się że dobrym zarobkiem będzie DT ( ulepszanie tarczy na 61, stalek, bojowych itp.) i łowienie rybek (robisz postac wbijasz szybko 30 lv i sprzedajesz malze na FB mozesz)...

Drugi skill na G wydaje mi się że "Wirujący Sztylet"

Działający FB na PL'u :

http://www.mpcforum.pl/topic/665020-dlfish-bot/

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

preferuję granie bez cheatów :)

Ostatnio pobiegałem trochę na dt (udało się dropnąć kamola na metkach 65 i miałem kasę na eq do ulepszania) i bransa z łez weszła do +8, tak jak bojowy, niestety na 9 popaliłem ale wydaje mi się, że dt jest najlepszym zarobkiem, zwłaszcza, że jak się postaram to mogę wziąć... 6 kont na raz, o ile komp pozwoli.

Proszę jeszcze nie zamykać tematu, macie może jakiś oryginalny sposób zarobku? na s14 metki 65 i w m2 są oblegane, na pół godziny rozwali się z 1 - 2 metki, latając po wszystkich ch, i to po 23..

Co do expienia za kasę - ninja expi lepiej i efektywniej (porównując TEGO woja i TEGO ninję ;p)

A co myślicie o szkatkach blasku? Ostatnio poleciało 30 szkatek w 45 minut, więcej czasu nie miałem. Teraz mógłbym przycisnąć, ale czy to dobry biznes?

No i metki 70 w dt, oczywiście nie samemu, z pomocą kogoś do odlurania, dotarcia w ogóle na te metki.

I jeszcze prosiłbym, jeżeli podajecie jakąś opcję zarobku - ile wyciągnę (na waszym serwerze, ceny porównam sam) w ile czasu? To też ważne, bo nie chcę poświęcać całego swojego czasu na metka :P Najbardziej chodzi o: 2 - 3 kamole dziennie, jeżeli wyjdę jeden kamol na + dziennie i jeden do czytania to będę "wniebowzięty". I jakie są teraz ceny expienia ludzi w v2? Może bym spróbował.

Lajki już tu paru osobom się należą, ale dam po zamknięciu tematu - hurtowo.

Opublikowano

2-3 kamole takim kontem raczej nie, to zalezy od farta :). Porządny zarobek na kamolach to pietro z metkami mordu I odciaganie spota. Ja osobiscie ci polecam bicie ninja bossow; 9ogonow, zjawka. Tym wojem to na dt na metiny, lub jesli kamolki chcesz na pung-ma w lesie jesli to body. Możesz poszukac farta w expertach, poza tym to rudy, ew. zrob sb na M2Bobie 30 lvl I fish bota wlacz np. do szkoly, bdb zarobek :)

Jeśli chodzi o skill to wirujacy bierz.

Dodam ze teraz w grudniu beda ciekawe eventy jak co roku na swieta, a I polecam Ci przygotować sie na ewentualna tombole, tzn chodzi mi o SZ, to jest najlepszy event-najlepszy zarobek.

Licze na + ;p

Jestem za Realem Madryt :]

xqez5d.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...