Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Graveland [x666] [Freya]

AleZiomeczku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gravelandxu9.jpg

Strona Serwera:

http://www.graveland.pl/

http://www.graveland...l_rejestracja,3

Link do systemu:

http://www.graveland.pl/?pl_download,7

Raty:

XP:666 / SP:666 / PartyXP:2 / PartySP:2 /
Adena:666 / Items:1 / Spoil:1

Farms

Ancient Adena Farm - Cave Of Trials

Moby dropią pewną ilość Seal Stone'ów - kamieni potrzebnych, aby zdobyć Ancient Adene

cave.jpg

Ancient Adena Farm - Forgotten Temple

Moby dropią pewną ilość Seal Stone'ów - kamieni potrzebnych, aby zdobyć Ancient Adene

temple.jpg

Shining Medallion Farm - Medal Bosses

boss.jpg

Custom NPC

Global Teleporter

Serwis teleportacyjny pani White oferuje za skromną opłatą 10.000 Adeny podróż w każdy zakątek. Posiada także ofertę specjalną, z miejscami tylko dla wprawionych podróżników.

x666teleporter.jpg

GmShop

Istny supermarket, w którym kupisz praktycznie wszystko czego dusza i ciało potrzebuje.

x666gmshop.jpg

Ancient Traveler

Handlarz, który przemierzył wzdłuż i wszerz wszystkie krainy Aden, co zaowocowało sporą ilością zawartych kontraktów i licznymi transakcjami. Dzięki swojej tęgiej głowie zdobył monopol na wymianie Seal Stone'ów na Ancient Adenę, a także uprawnienia do nadawania tytułów szlacheckich (oczywiście nie za darmo). Na boku prowadzi także mały sklepik.

x666traveler.jpg

Buffer

Zwłoki ożywione przez Dr Chaos'a ze specjalnie spreparowanym mózgiem, który jest w stanie spamiętać każdego wędrowca, z którym było dane mu się spotkać wraz z buffami, jakie sobie zażyczył.

x666buffer.jpg

Features

PvP Title Color

Kolor Title uzależniony od sumy PvP i PK posiadanej na danej postaci.

pvptitle.jpg

Kills Counter Msg

Specjalne komunikaty przy zabiciu określonej ilości graczy w ciągu minuty.

monsterkill.jpg

P.S. Praca nie jest mojego autorstwa. Jest to odświeżenie starego tematu http://www.mpcforum....nd#entry5308404

Linki zewnętrzne podajemy w code.

// TheVolume

Opublikowano

Widzę że wkońcu Gl zmądrzał i zrobił z tego server PVP

Grałem kiedyś, gdy był to jeszcze server testowy ;3 stare dobre czasy.

Ogólnie polecam, na Gl`u zawsze była miła atmosfera...

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ja osobiście nie polecam gra jest ogólnie fajna lecz biorąc pod uwagę że to priv pewne rzeczy powinny być usunięte np chodzenie jak wół pasiasty i żeby znaleźć stworka mocnego zasuwam już 4-5 dzień. I biorąc pod uwagę fakt że to server do pvp stanowczo za wolno wszystko się zdobywa no ale co to Polski server :(

Opublikowano

idź hejtuj gdzie indziej :) ps x666 już nie ma:)) MACIE RACJE GRAJCIE NA RUSKICH SERWERACH, biedne polaczki płaczki i nic poza tym szkoda słów ....

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Sory, że odkopię i trochę nie do tematu, ale pytanie mam :D

Gra ktoś z was na tym serwerze? Dokładnie chodzi mi o dzisiejszą x4, bo wczoraj zacząłem grać, ale nie bardzo ogarniam co i jak i przydałby się jakiś polski klan/gildia, czy coś w tym stylu :)

synganampc.jpg

,,Sukces nigdy nie jest ostateczny, porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.'' ~ Winston Churchill

• 1 rok później...
Opublikowano

jest jeszcze ten serwer czy juz padl? bo na stronie nic nie pisze o zadnych x666,

PS. Gralem dobre pare lat temu (7-8) jak jeszcze byl Desperion tez x666, jeden z najlepszych serwerów w jakie gralem i jakiego graveland zrobil, jesli to jest ten lub ma cos wspolnego z tym to polecam w 100% :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...