Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kim Grać? Nostale.....

Lajkk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

otóż ...

mam do wyboru...

łucznik 57lvl rang/sin bez eq (ale moge selnąc eq z maga bo samo u7)

mag 44lvl red ... z eq

woj 0lvl (nie gralemnigdy o.O)

EnJoy

<3

1352328162-U673632.jpg
Opublikowano

Szczerze...Widze że masz to co ja czyli manie grania wszystkim...Nie ważne czy wbijesz 83 czy 65 a może 70...Bd grał tym czym Ci się w danym momencie chce ! Pozdro

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

Szczerze...Widze że masz to co ja czyli manie grania wszystkim...Nie ważne czy wbijesz 83 czy 65 a może 70...Bd grał tym czym Ci się w danym momencie chce ! Pozdro

ciekawa odpowiedź ;) czyli sugerujesz mi tu kupno eq na łuka i granie 2 postaciami? ;p
1352328162-U673632.jpg
Opublikowano

Powiem Ci tak, grałem wojem dobiłem 59...o.O widzimiś gram magiem wbiłem 66lvl i no nie chce mi się grać ! No to robie łuka którym wbijam 61 i stoi.Znowu woj do 69, kolejny foch na woja i mag do 70 o.O nie mam eq na łuku sprzedam maga grałem łukiem wbiłem 83 a tu nagle maga się zachciało no i od nowa...Masakra ,3

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

Graj tą postacią którą Ci się gra najlepiej :) Ja bym sobie uzbierał trochę kasy na zbroje i łuk dla łucznika i tak na zmianę grał bym dwoma postaciami. W międzyczasie zrobił bym sobie woja i grał wojem. To jest twój wybór bo każda postać z gry jest dobra jeżeli chcesz nią grać, rozwijać ją i potrafisz grać.

Opublikowano

Mag nie ogarnie nic? Chyba Twoje doświadczenie w grze nim ogranicza się do 41 lvla. :)

Mam łuka 77, miałem drugiego 69 (sprzedany) , woja 58, był też 63, ale okradziony, mag 72 i 48... na s2 łuczek 56.

Czym najlepiej grać? Nie ma najlepszej postaci, raz grasz tą, a jak Ci się znudzi, to przechodzisz na inną... Miałem sina +12 na łuku, i co? W końcu też się znudził, i przeszedłem na maga, z maga na woja, i z powrotem na łuka... to taka gra, najlepiej tak jak przedmówcy mieć 3 postacie, dla bogatszych 3 różne zestawy eq, sp, aby res jeden, bo przełożyć można, i gramy tym, na co akurat ochota. ; )

Łuk - szybko się znudzi, na rangu powbijasz parę killi na glacy, na sinku to samo na arenie, desem pobawisz się (ale podobno można go nieźle wykozaczyć), wk wbijesz lvl, lub w chwili nudy również pvp, rajdy czy co tam akurat będzie.

Mag - ilość hp czasami potrafi doprowadzić do chęci wywalenia kompa przez okno... redzik - nie grałem dużo, ale na glacy podobno zabójczy; Holy - dość nudnawe, ale efektywne pvp na arenie, LoD, rajdy; Blue - Glaca! Postać praktycznie z tamtąd urwana :) DG - moc debuffów...! pvp 1vs1 daje nim sporo satysfakcji przy dużym resie... i defie.

Wojownik - duużo hp. Czasami atak nieco wnerwia, ale to już zależy od tego, jak kto postać poprowadzi; Warek - na glacy możesz być żywym czołgiem... w pvp na arenie również dobra karta, pod typowego tanka doprowadzi oponentów do białej gorączki... można w to bić i bić, i nie pada ._. Blade - Dużo nie grałem, ale na arenie przeciwko holly potężna broń... Cruss - LoD, jakieś piórka w shrennerku, może glaca? Berek - Nigdy dobrego nie miałem, biłem w lasku piórka, ale potrafi nieźle wykozaczyć atak, więc arenka również może okazać się dobrym miejscem... ^^

Na normie polecam każdą postać. :D

mam nadzieje, że pomogłem, lajkiem nie pogardzę za mój mały wywód. :3

NosTale.PL po długiej przerwie wracamy ponownie. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...