Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Na jakiej Mapie Bocić

MPCbotek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam to jest mój pierwszy temat proszę o wyrozumiałość mam pytanie do forumowiczów Jestem Posiadaczem PBDO-bot I moje pytanie brzmi tak na jakiej mapie w ciągu 1 h nabije dużo uri bijąc po 4k z x1 wiem że to mało ale statek agis i 3 lf-4 :( ale wszystko po mało mam romb 8 irys p.e.t zbieracz box i takie tam . Jaka mapa Myślałem nad krystalionami (MK) Bez Dużych Krysiek (DK) bo długo by zeszło za pomoc dam +/like . ;):)

W moich postach Pomagam i liczę na +/LIKE :) Nie oczekuje niczego więcej..............................

ADMINISTRATORZY SĄ SPOKO TYLKO SIĘ ICH NIE DENERWUJE SPAMOWANIEM ........

Daj Like

:) Jeśli Lubisz moje posty1346581101-U331713.gif

Rejstracja na MPC 22.11.2012r

Opublikowano

Witam to jest mój pierwszy temat proszę o wyrozumiałość mam pytanie do forumowiczów Jestem Posiadaczem PBDO-bot I moje pytanie brzmi tak na jakiej mapie w ciągu 1 h nabije dużo uri bijąc po 4k z x1 wiem że to mało ale statek agis i 3 lf-4 :( ale wszystko po mało mam romb 8 irys p.e.t zbieracz box i takie tam . Jaka mapa Myślałem nad krystalionami (MK) Bez Dużych Krysiek (DK) bo długo by zeszło za pomoc dam +/like . ;):)

x-3/x-4 małe alienki

1355697137-U769566.png

Opublikowano

x-3/x-4 małe alienki

Dzięki tak właśnie robię :) Temat do Zamknięcia Dostałeś ,,Lubie To ''.

W moich postach Pomagam i liczę na +/LIKE :) Nie oczekuje niczego więcej..............................

ADMINISTRATORZY SĄ SPOKO TYLKO SIĘ ICH NIE DENERWUJE SPAMOWANIEM ........

Daj Like

:) Jeśli Lubisz moje posty1346581101-U331713.gif

Rejstracja na MPC 22.11.2012r

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...