Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Darmowe skórki z kąd wziąć

Szubik1999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest Keylogger a nie kody...ale oczywiście jakaś głupia pijawka szuka naiwniaków ...

Jedynie prawdziwe DARMOWE kody to :

Riot Girl Tristana za like na Facebooku

Unchained Alistar za subskrypcje kanału Riot'u na YouTube

Oglądanie Streamów znanych osób takich jak np. "Ocelote"

Zlike'owanie FanPage'ów osób np. tak jak wyżej "Ocelote" on czasami daje dam kody na skórki .

@Down :

:* :D

Opublikowano

Ocelote daje kody ale na na, na alienware mozna zdobyc za darmo kod na skina etc. Reszta to fake chyba ze riot cos da jak ze skorka do kayle czy janny. Mozesz tez robic refy bo za zrobienie ilustam jest skin ww i jeszcze skin do twitcha

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Tak te refy to 25 na ww a 50 chyba za twitcha a takie pytanie to coto to alienware bo dokładnie nie wiem

Mów mi szubik

Opublikowano

Tak te refy to 25 na ww a 50 chyba za twitcha a takie pytanie to coto to alienware bo dokładnie nie wiem

strona

http://www.alienware.com/

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

gdzies znalazlem kiedys skorke zabojczy kennen. Tylko kurcze wtedy bylem noobem i nie wiedzialem prawie o lolu nic : ( Na Alienware ostatnio daja tylko praktycznie master yi samuraj.

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

Kiedyś żebracy byli tylko pod kościołem a teraz na słowo "darmowe" każdy rzuca się jak hiena na mięso, litości.

Idź na wieczór do sklepu na kasę na tydzień i będziesz miał na 5 skórek.

Trolling is a art.

Opublikowano

Jest jeszcze

www.gamersbook.com

.

Rejestrujesz się, wstawiasz jakiś śmieszny obrazek z Lola, czekasz na losowanie np. teraz dają IP Boosty i już. Masz darmowy kod. Zostały 2 miechy.

ezgif-com-effects.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@REF

A propo tego alienware to jak w to wejsc w co kolwiek bo ja nw w takich tematach obeznany nie jestem mógłby ktoś napisać krok po kroku

Mów mi szubik

Opublikowano

Rejestrujesz się i czekasz na okazje. :) Ja wygrałem tam Yi + skorka samuraj, ale trzeba byc szybkim

Opublikowano

Czyli wystarczy szukać i nic więcej czy trzeba odpowiadac czy cos?

I jeszcze 1 pytanko czy to jest cos płatne załozenie konta?

Mów mi szubik

Opublikowano

Darmowe założenie konta, nie trzeba na nic odpowiadać chyba, to są kody kto pierwszy ten lepszy, chyba, że czasami robią jakieś takie eventy, ale nie mam pojęcia, ja tam normalnie się zarejestrowałem, zalogowałem i do jakieś gry klucz brałem :))

Opublikowano

Na alienwarearena są TYLKO skórki mastera. Sam czekałem na inne, lecz się nie doczekałem.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...