Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasi Nauczyciele

sebos2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wasi nauczyciele -jak bardzo są pokręceni?

Moja nauczyciela rzuciła we mnie kredą -debilka,bo po ją poprawiłem -.-

Najbardziej śmiejemy się(z nauczyliela) na Reli.Człowieku ona raz udawała szatana ^ ^,a jak kolega się zapytał skąd się wzioł Bóg to odpowiedziała:

"A teraz się pomodlimy"

Luz blus rekreacja.

Do tego wyobraźcie sobie że za 2 pobicia i jedną uwage(gadanie na lekcji) mam zostac wyjebany ze szkoły.Czysty żal.

Ale,najbardziej pojebaną babke mamy od polaka,wyjebała się sama (przy wejściu do klasy) i na nas zwala że niby nogę podstawiliśmy.

Proszę o usuwanie spamu

#Edit

Dzięki za zmiane nazwy tematu ^ ^

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

U mnie na wfie w gim, nauczcielka rzuciala 10kg sztange na lezacego koscia. Bardziej z przypadku niz z nerwow. Ale gosciu mial lewe pluco zlamane...

jA Nop

Opublikowano
Ostatnio ludzie piszą mi "żal.pl",i sie zastanawiam ...Wymyśliłem ze wejdę na tą stronkę(Ależ jak pomysłowy jestem) i zobacze co tam jest.A tak dupa nic nie ma żadnego żala ,ani nic.Próbowałem też rozpacz.com ale to samo

Może to uznacie za spam ale pisze się tę, a nie "tą" :D

gg1212503410113.jpg

Gierki, w które aktualnie gram to:

-Left 4 Dead

-Left 4 Dead 2

-Fallout 3

-Battlefield Bad Company 2

-Gta IV

Opublikowano
Może to uznacie za spam ale pisze się tę, a nie "tą" :D

Jak tylko ten błąd widzisz, to jestes zajebisty.

Również mam powalonych nauczycieli np od Religii ksiądz gdy sie go spytałem czy ma zone odpowiedział ze nie ma ale ma dwójke dzieci...

lol ; D

71170943.jpg
Admin Cienia
Opublikowano

Pamiętam jak byłem 6lat temu w 1gim, to na lekcji matematyki była zawsze grobowa cisza, czasem było słychać jak ktoś z nerwów głośno oddycha, no i jeden kolega ze swojej nie uwagi zrzucił piórnik z przyborami to facia od razu z ryjem "KTO TU TAK HAŁASUJE?! WYCIĄGAMY KARTECZKI!" I to był największy zonk z jakimś się spotkałem podczas swojej szkolnej kariery. :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Ja zawsze mam największy ubaw w poniedziałki i piątki (na lekcjach religii), w mojej klasie, powywracane stołki, krzesła, i głośnie spory z nauczycielką to podstawa......

Kiedyś trąciła ucznia kartką, a potem mówiła że on chciał jej te kartkę wyrwać..... Sprawa skończyła się tak że zadzwoniła na policję na numer 999.......

W ogóle moja klasa ma co środę spotkania z 2 paniami z poradni pedagogiczno-psychologicznej.....

Opublikowano

ja od początku roku byłem na 3 religiach, ksiądz jest pojebany jak się zdenerwuje to otwiera dziennik zamyka oczy rzuca długopisem i na kogo wypadnie z listy to dostaje lufe, od matematyki jest spoko palimy szlugi w łaziance pełno dymu ona wchodzi my szlugi kitramy a ona popatrzy się i wychodzi, od PO też kot jest na wycieczce gadał mi przez 1h jakie miał samochody itd i sobie przy nim na legalu paliłem, od hiszpańskiego zawsze każe nam wychodzić na lekcji do stołówki bo wie że nic nie umiemy i tylko gadać będziemy,

@piguła(pielęgniarka) jest zajebista przeleżałem u niej ostatnio 5lekcji, chodzę sobie kawę robić u niej itp :)

@down jakie?

Opublikowano

ja mam pokręconego nauczyciela od reli O_o jak go raz wkurzyłem to za mną z pięściami po klasie latał o.O... przez całe 20 minut !!! O_O

@UP ty to masz życie :(

Opublikowano

U mnie w gimnazjum na języku polskim nauczycielka rzuca kluczami (nie lekko xD) w tych co gadają oO

I zawsze jest cicho ;)

tomek95pl.gif
Opublikowano

huh.. ja mam przypal u baby z angielskiego ;p sie na mnie uczepila wali mi jakies teksty typu : idz zanies dziennik do pokoju.. albo nie. ty nie dasz rady. a ja wtf? o.O

jeszcze wiecej tego jest ale nie chce mi sie pisac ;p o golnie to ona ma chyba z 60 lat i jest lekko jebnieta psychicznie ^^

w 2 kl gim mialem babe od fizyki co wrzeszczala na kazdej lekcji do kogos: siadaj! -ale ja siedze prosze pani...

-ZABIJE CIE! xD(powalona... dobrze ze juz mnie nie uczy..)

A ksiedza mamy dosyc spoko.. niektorzy graja w tysiaca- w punktach ujemnych xD( szczegolnia takich dwoch z mojej klasy ;]), kiedys jeszcze walil dziennikiem po glowach ale to wszystko. Reszta looz ^^

sygna1o.jpg

Opublikowano

Ja mam walnietą babe od matmy cały czas mówi ze jestem zmęczony nie uważam itp

i od WF(jak pana nie ma to baba nas uczy) to drze do mnie tą swoją morde ze jestem leniwy jak reszta nauczycieli.

NAJLEPSZy jest PAN od Angielskiego ja se szpie na lekcji a on do mnie nic -P

zalmicie2.png

Gdyby Turcji nie było Silkroad Stałby 4ever

A Turaski Doładuwują Konta Ryżojadom z Joymaxu

A my MPC Forum Nie tolerujmy Turasków i Ryżojadów ^^

Opublikowano

Może jeszcze przywiązują was do drzewa i grożą kałachami? Niektórzy ładnie zmyślają o0. Moja nauczycielka od matmy mówi, że wstawi komuś pałę lub uwagę i za 10 sekund o tym zapomina ^^. Na religii ćwierć klasy śpi, połowa nic nie pisze, a reszta parę zdań. Już nas chcieli rozdzielać ..

Opublikowano
Jak tylko ten błąd widzisz, to jestes zajebisty.

Również mam powalonych nauczycieli np od Religii ksiądz gdy sie go spytałem czy ma zone odpowiedział ze nie ma ale ma dwójke dzieci...

lol ; D

Ten błąd poprawiłem ^ ^

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

ksiądz rok temu się na mnie uwziął i prawie co lekcje do odpowiedzi mnie brał.... same pały uzbierało się ich chyba ze 20-30 na koniec postawił mi 4 xD a na wf-ie jak sie cos zrobi nie tak to gosciu zaraz z pięścią idzie xD

Opublikowano

u mnie nauczycielki i nauczyciele spoko ; ) bo jestem w takim gim gdzie jak jakaś babka nam podpadła to petycja do gminy kuratorium i dyrekcji z podpisem uczniów klas , które uczy . Wywaliliśmy babkę od hiszpana i fizy ; P

Polecam dobre gim (rankingi) po pierwsze , nawet jak nic nie robisz to się uczysz , po drugie nauczyciele sobie nie pozwalają , bo wiedzą , że nie są z idiotami

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Ja w 1 gim mam nauczyciela od historii, co od początku roku już 2 wskaźniki (te kijki do pokazywania na mapie ;)) z nerwów złamał...i raz dźgnoł (nie wiem czy to dobrze napisałem :D) jakiegoś ucznia xD

@sebos2

Dobrze napisałem...dźgnoł tzn. wbił mu ostrym końcem wskaźnik w klatkę piersiową...na szczęście nie mocno :)

03b33a167ce86b00.gif

Nick na Steam i w Black Ops: KaczorDonald

Opublikowano
Ja w 1 gim mam nauczyciela od historii, co od początku roku już 2 wskaźniki (te kijki do pokazywania na mapie ;)) z nerwów złamał...i raz dźgnął (nie wiem czy to dobrze napisałem :D) jakiegoś ucznia xD

Dźgnoł-np. nożem

Raczej walnoł czy coś bo Dźgnięcie kojarzy się z krwawieniem itd.

Dziś w szkole dostałem gumką za nic (gościówa chybiła ,ale kolega już nie) ;/

Opublikowano

U mojego bro od fizy dzisiaj zrobiła wykład o przedszkolakach (O_o)--> WTF !

U mnie w szkole to git ale Piesek leszek (kozak) Tak wnerwił babe od angola że aż się rozryczała :P

A od wfu baba to kur** powiesz że ci się nie podoba coś to cytuję ... "COŚ CI SIĘ NIE PODOBA GÓWNIARZU ? "

28503u.gif

18004.jpg

18002i.jpg

Opublikowano

Nauczyciele z mojej szkoly mam zawsze skargi do mojeje klasy :D wpip pizd bijemy rekordy szkol :D

U nas jest jedna od matmy i nazwa nas krasnoludkami xD .....

Na polskim to wogule śmiechu warte;)

Fizyka same uwagi ze klasa sie ni uczy.

Ogolnie naucziele nie sa tacy nerwowi u mnie tylko czesto pytaja robia kardkowki i prawie cala klasa ma zawsze pizdy. ;)

30364378.png

Opublikowano

Ja mam spko nauczycieli oprucz facetki od niemca co lekcje słysze teks typu

,,Wstań i zobacz jak siedzisz xD" lub Ja was zabije zakopie odkopie i jeszcze raz zabije;

Religi uczy mnie ksiądz jest spoko (nieraz obstawiamy mecze <wygrana 6 przegrana 1>)

Opublikowano

Ja mam nauczyciela od W-Fu, mówimy na niego KARTOFEL.

Kiedy chciałem dać mu zwolnienie chorobowe to on do mnie z tekstem: "ble ble ble" - dosłownie

Gdy ktoś inny zapytał się go gdzie mamy W-F to odpowiedział "tak"

Tydzień temu koleś z mojej klasy się zdenerwował i kopnął piłkę do kosza. Kartofel na to: "Aleś ty zdenerwowany... musisz się wyżyć - idź i go zabij"

Spytałem się go - Zna pan zasady do piłki ręcznej

- Tak

- Po tym jak pan sędziuje widać, że nie

- A ty może znasz?!

- Ja oglądam mecze w telewizji i widzę, że tak jak pan się nie sędziuje.

- Ja nie mam telewizora. Telewizja jest BE. Wolę samemu pograć.

Dziś na lekcji:

- Pokażę wam teraz jak rzucić 3x pod rząd do kosza - Po 40 próbach w końcu się udało

Zapamiętajcie go :)

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Niestety większość moich nauczycieli cierpi na nerwicę. W podstawówce mieliśmy zdrowo jebniętą, 50 letnią babkę od plastyki. Wiecznie tego ryja darła, a jak ją wkurzyłeś to podchodzi i jeb wskaźnikiem ;) Obecnie mamy świetnego gościa od geo, np. wyjeżdża z takim tekstem: "Adrian wstań. O, widzę, że wstałeś, czyli chcesz odpowiadać?" ;)

90921442.png
Opublikowano

ja mialem styczke rok temu z moja nauczycielka od angielskiego(zreszta juz byla) bo ja do niej sie odpyskowalem a ona mnie wyzwala i jej powiedzialem ze tego tak nie zostawie i poszedlem do dyry a dyra wiadomo ze niby nic i po kosciahc sie rozeszlo

no wiec sie wkorwilem i zaczalem nagrywac lekcje i facetce znow sie zdazylo mjie wyzwac ze jestem glabem to sie wkurwilem i poszedlem do kuratorium i ja wyjebali<hahaha> za zaneanie i zniewage

teraz w szkole wszyscy nauczyciele sie na mnie dziwnie patrza;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...