Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] W sprawię Dilera KBOT

zylka1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,chciałbym zakupić KBOTA NO GG do DarkOrbit,ale nie wiem dokładnie od kogo mogę kupić

1. Czy stąd Ktoś kupywał?: http://kbotik.ucoz.pl/

2. Jak tak niech mi powie czy pozytywnie,czy negatywnie (bo chciałbym stąd zakupić)

3. Z góry Dzięki :]

Opublikowano

Witam,chciałbym zakupić KBOTA NO GG do DarkOrbit,ale nie wiem dokładnie od kogo mogę kupić

1. Czy stąd Ktoś kupywał?: http://kbotik.ucoz.pl/

2. Jak tak niech mi powie czy pozytywnie,czy negatywnie (bo chciałbym stąd zakupić)

3. Z góry Dzięki :]

kbotik.c0.pl

dobots.pl

Z innych stron nawet nie kupuj..

1355697137-U769566.png

Opublikowano

Chodzi o to, że nie kupuję od nikogo kogo nie znam :D

Tą stronkę widzę pierwszy raz na oczy i gościowi nie ufam.. Nikt o nim opinii nie pisał ani nic, szkoda kasy.

#Pukacz? Dobry wybór, polecam! Ewa Wachowicz.

1355697137-U769566.png

Opublikowano

Chodzi o to, że nie kupuję od nikogo kogo nie znam :D

Tą stronkę widzę pierwszy raz na oczy i gościowi nie ufam.. Nikt o nim opinii nie pisał ani nic, szkoda kasy.

#Pukacz? Dobry wybór, polecam! Ewa Wachowicz.

To jest gościówa jak już :) wyruchała mnie jak zaczynałem całą zabawę z botami :/ podała się za kochankę andeya mówiła, że załatwi kilka botów za grosze dałem kasę i tyle było po kasie, później głupie tłumaczenie się, że to był młodszy brat, jak się okazało, że mieszkam miasto dalej to chłopak wgl się zapadł pod ziemię. Więc to tyle :D

@down dobrze podejrzewałem, że to ty :)

beznazwy1jfkopia.jpg

Opublikowano

Strona jest Mojej siostry ;) Jeśli komuś coś się nie podoba zapraszam na Skype na rozmowę w 4 oczka :) a nie wypisywanie głupot że złodzieje podróbka .

PS : Pukaczyno marna :) Ty nie mieszkasz miasto dalej Bo Ja mieszkam pod Lublinem Więc Bydgoszcz jest troszkę dalej ;)

Wyślij rozmowę :) nikt cię nie wydymał nie oczerniaj .

http://kbotik.ucoz.pl/index/licencja_zaufania/0-21 Bycie Oficjalnym Dealerem do czegoś zobowiązuje . Wiec nikt cię nie mógł wydymać .

Jeśli nie masz dowodów Spadówka .

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

Strona jest Mojej siostry ;) Jeśli komuś coś się nie podoba zapraszam na Skype na rozmowę w 4 oczka :) a nie wypisywanie głupot że złodzieje podróbka .

PS : Pukaczyno marna :) Ty nie mieszkasz miasto dalej Bo Ja mieszkam pod Lublinem Więc Bydgoszcz jest troszkę dalej ;)

http://kbotik.ucoz.p...a_zaufania/0-21 Bycie Oficjalnym Dealerem do czegoś zobowiązuje . Wiec nikt cię nie mógł wydymać .

A ma DG że wzięła się za sprzedaż licek ?

#Costello też niby oficjalny reseller kbota a jednak następną osobę dziś wydymał.

A więc drodzy użytkownicy.. kupujcie u nieznajomej siostry Ruska zamiast u Pukacza lub ostateczności kamieniarza, których każdy zna.

Domena "ucoz.pl" mhm... darmowy kreator stron www -.-

1355697137-U769566.png

Opublikowano

http://kbotik.ucoz.p...a_zaufania/0-21 Bycie Oficjalnym Dealerem do czegoś zobowiązuje . Wiec nikt cię nie mógł wydymać .

Tsaaa... Mam wysłać rozmowy które były przed 29 października ? Ciekawe skąd jak podrodze wyszły z 2 wersje gg -.- 29 października był to jakoś Toruń, "bycie oficjalnym resellerem zobowiązuje" mhy.... chyba do wyrabiania normy kasowej tylko.

A ma DG że wzięła się za sprzedaż licek ?

#Costello też niby oficjalny reseller kbota a jednak następną osobę dziś wydymał.

A więc drodzy użytkownicy.. kupujcie u nieznajomej siostry Ruska zamiast u Pukacza lub ostateczności kamieniarza, których każdy zna.

Domena "ucoz.pl" mhm... darmowy kreator stron www -.-

dzisiejsza sprawa z costello się wyjaśniła, kupca po prostu mówił jak pijany zaprzeczał sam sobie i ani ja ani costello go nie rozumieliśmy.

beznazwy1jfkopia.jpg

Opublikowano

kbotik.pl

To syf - zapomniałeś dodać xD

Ogólnie polecam pukaczynke a do FBota to oczywiście jego i siebie :P

#W takim razie costello przepraszam za bez podstawne oskarżenia.

1355697137-U769566.png

Opublikowano

Jeśli zależy ci na fachowej obsłudze i szybkim otrzymaniu Bota, to polacam Costello, kbot.com.pl . Przede wszystkim płatności online, możliwość zakupienia o każdej porze. Możesz płacić psc, ukash, paypal, kartą kredytową, dotpayem, przelewem bankowy,itd.. Bardzo sprawny support no i bardzo atrakcyjne ceny.

Jeśli zależy ci na fachowej obsłudze i szybkim otrzymaniu Bota, to polacam Costello, kbot.com.pl . Przede wszystkim płatności online, możliwość zakupienia o każdej porze. Możesz płacić psc, ukash, paypal, kartą kredytową, dotpayem, przelewem bankowy,itd.. Bardzo sprawny support no i bardzo atrakcyjne ceny

Opublikowano

To syf - zapomniałeś dodać xD

Ogólnie polecam pukaczynke a do FBota to oczywiście jego i siebie :P

#W takim razie costello przepraszam za bez podstawne oskarżenia.

Syf to ty masz na mordzie pacanie :) Bosser dobry sprzedawca .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...