Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sunsro ; ) też może być ... jest też global gdzie potem można konta sprzedać/kupić wymienić i są więcej warte niż na privach .

Zeno ... co to miało być ? Ręce opadają ... myślisz , że jak napisałeś jedno słowo to jesteś prO i od razu 5* od wszystkich ? Zrób coś porządnego , poradnik napisz dla początkujących itp. to zarobisz 5* od kilku osób a nie ...

LifeSro

FusionRoad

Admin Cienia
Opublikowano
SWSRO

Pomogłem ? Daj 5 * wchodząc w mój profil.

Byłby z tego dobry demotywator.

@Topic

Mysro, Sunsro, nic więcej mnie tu nie przychodzi na myśl. ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Sunsro nie polecam... strasznie duze lagi sa :| Sjsro jak cos, tylko chamsko jest z autopotem ;/

A tak wogole to po co wam te 5* ??.... Czy az wam tak to jest potrzebne??O_o

Admin Cienia
Opublikowano
Sunsro nie polecam... strasznie duze lagi sa :| Sjsro jak cos, tylko chamsko jest z autopotem ;/

A tak wogole to po co wam te 5* ??.... Czy az wam tak to jest potrzebne??O_o

Tak przy okazji dodam że na sjsro działa sibi, a lepszego autopota niż sibi niema, pille również używa a i za pierwszym razem wbić nie trzeba. :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

@up

no wlasnie na sjsro przynajmiej jest sibibot ktory lata jak sbot i nie jest karalny ;p moim zdaniem sjsro ma jeszcze ten klimat a nie jak ecsro ktore pewnie niedlugo wiekszosc graczy opusci.

a z privow to jedynie:

sjsro

ecsro

mysro

swsro

sunsro

(w kolejnosci w ktorej gralbym od gory do dolu ;) )

sygna1o.jpg

Opublikowano
SWSRO

OK dam 1*

@Up

Swsro to sun sro ;D SunWorld sro:P

:( :( mam dosyc wbijania sie czasami spedzam przy wbijaniu sie na serwer 1 godzine prosze jesli znacie jakis program dzieki któremu bende muk sie wbijac szybciej ił atw to wbiszcie jego nazwe
z gury dzienki

Opublikowano
@UP -

mocne...

swsro odradzam duże lagi już lepiej zostać na sjsro ;-D/

Swsro duże lagi popieram grałem tam i wywaliłem do kosza cala grę i odnowa ściągłem wersje 1.091

a na sjsro gra się fantastycznie i mam 52lvl mogę ci dać hara 84lvl za free

31720a.gif

31051.gif

31141tz.gif

35167.gif

Opublikowano

po 1 Kensei ja ci napisałem ze przyjme

po 2 Polecam Ecsro i Sjsro New

Ecsro narazie off ponieważ Naprawiają serwer i lagi a Sjsro New też jest wysmienite :*

zalmicie2.png

Gdyby Turcji nie było Silkroad Stałby 4ever

A Turaski Doładuwują Konta Ryżojadom z Joymaxu

A my MPC Forum Nie tolerujmy Turasków i Ryżojadów ^^

Opublikowano
CYTAT(Zeno @ Nov 3 2009, 10:11 PM) *

SWSRO

OK dam 1*

Pijawki...

Dobrze ja też będę mściwy nigdy nie będziesz mieć w profilu 5* choćbyś srał po gaciach przysięgam ci... A trudno warn nikomu nie zaszkodzi, a dostanę za to na pewno :) Acha i jak tak bardzo gnojku ci wjebałem się na dumę to będę cię jechać do póty do póki nie dostanę bana !! Wrzucasz ponad 500mb paczki dla frajera i on jeszcze 1* da oh my god ! Żałosny jesteś. Kutasa wam będę pomagać a te PM'y żebym wrzucał foldery , clienty i inne pierdoły to se w dupsko wsadźcie.

Zeno ... co to miało być ? Ręce opadają ... myślisz , że jak napisałeś jedno słowo to jesteś prO i od razu 5* od wszystkich ? Zrób coś porządnego , poradnik napisz dla początkujących itp. to zarobisz 5* od kilku osób a nie ...

Tak, tak właśnie myślę. Mam zrobić ci poradnik jak używać kibla? Wrzucam przecież pliki żeby "[TUT]" częściej działały bo mi np. Jak zagrać na sjsro mysro nie działało musiałem sam szukać podzieliłem się z tym forum a za to 5* nie dostałem to o co ci kuźwa chodzi? Nie chcesz nie dawaj jakbyś się uraził.

No wreszcie coś na temat : Widzicie że on nie prosi o sjsro,ecsro ? Napisałem mu, więc pomogłem tak? i powtórzę się SwSro choć nie polecam.

huhu