Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] dilera k bota

GROMacac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam szukam dilera kbota jak ktoś sprzedaje niech pisze mi pw z ceną itp oczywiście no gg

Pukacz,IVAN,Kamieniarz Innych Chyba znanych nie ma :)

W moich postach Pomagam i liczę na +/LIKE :) Nie oczekuje niczego więcej..............................

ADMINISTRATORZY SĄ SPOKO TYLKO SIĘ ICH NIE DENERWUJE SPAMOWANIEM ........

Daj Like

:) Jeśli Lubisz moje posty1346581101-U331713.gif

Rejstracja na MPC 22.11.2012r

Opublikowano

żeby nie robić nowego tematu ktoś ogarnięty sepa licki fbota? bo pukaczyna na skype przyjął a nie odpisuje

Jestem na skypie, czasami coś ginie w spamie.

beznazwy1jfkopia.jpg

Opublikowano

żeby nie robić nowego tematu ktoś ogarnięty sepa licki fbota? bo pukaczyna na skype przyjął a nie odpisuje

Pisz do diamonda, community member fbota.

userbarcopy.png

Opublikowano

oko dogadałem się z pukaczem wieczorem zobaczymy czy nie wydyma mnie na 5 dych :)

czuję się urażony :(

Pukacz to menda inno by pukał i pukał o czym świadczy jego nik Hmm to tak : Ivan Kamym Puk,puk. xD

Susik. :)

Mój nick wywodzi się z książki Wiedźmin w której była postać Pukacza, był opisane jako samotnik oraz lubi sprawiać psikusy.

beznazwy1jfkopia.jpg

Opublikowano

Jeśli zależy ci na fachowej obsłudze i szybkim otrzymaniu Bota, to polacam Costello, kbot.com.pl . Przede wszystkim płatności online, możliwość zakupienia o każdej porze. Możesz płacić psc, ukash, paypal, kartą kredytową, dotpayem, przelewem bankowy,itd.. Bardzo sprawny support no i bardzo atrakcyjne ceny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...