Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wzrok

duszek1111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To zależy. Nie pamiętam jak to jest dokładnie ale 0 to jest doskonały wzrok. Powiem także że bardzo dobry wzrok ma tylko ok. 2% ludzkości ;P

Mi się zdaje że ja to mam od nadmiaru kompa, i złego stylu życia, nie wysypiam się nie jadłem marchewki( wit. A) I jak np. Zamknę mocno powieki i otworzę szybko to widzę ostrzej na jakieś 3 s xD

PS. Z tego co wiem to lasery sporo kosztuje , można ten zabieg zrobić tylko raz w życiu. Więcej na:

[]http://www.weissklinik.pl/pl/strona/laserowa_korekcja_wzroku?gclid=CKm8_PCw9J0CFRCRZgodcypzIw[]

PS2. Nie wyobrażam sobie uprawiania sportu i ogólnie życia z pinglami... xD

@EDIT: to jak, zna ktoś jakieś porady, ćwiczenia Batensa na razie nie za bardzo mi pomagają... ;(

350x19_1261406460_35806.gif

podtastmpc.png

Opublikowano
Od roku nosze okulary przez komputer i tv :P I dowiedziałem się od okulisty, że minusy bardzo rzadko wracają do normy :(

@edit

Moja wada nie duża na razie tylko -0,75 :P

Tak jak ja , a pingle mam tylko nie noszę . A powiem wam , że na badaniach w szkole to nic mi nie powiedzieli . :D

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Jak najszybciej zakup "pingle" (pisze w jego języku, ech), bo inaczej twoja wada wzroku będzie się powiększać, marchewka masełko i brak TV Ci nie pomogą.

Wysyłam zapy na Lockerz !!!

Pisać pw z mailem.

Opublikowano

ja nie cierpie marchewki odpowie ktos na moj problem?

Jeżeli uważasz, że Mou to dobry medator forum wklej to do swojej sygnaturki GG:3236172

MrCebula to zjeb!Jeśli popierasz moje zdanie wklej to do sygny!

Jeżeli uważasz że Cebula to je*any neo kid,

jestem nałogowym nabijaczem postow sprzedaje konta na zamowienie 1000 postow w miesiac pisac na gg nieno zarcik :D ale jesli to nie zabronione to z checia

Admin Cienia
Opublikowano
ja nie cierpie marchewki odpowie ktos na moj problem?

Pij kubusie lub pycholandie z biedronki. (z biedronki wychodzi taniej i lepiej smakuje) :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

naprawde doskonały zwrok ma kazdy po urodzeniu ale po kilku latach 7-8 czasem wczesniej juz sie psuje dla niektorych ja jak bylem w 1 klasie i zerówce to mialem taki wzrok ze pozazdrościć xD(czyli dobry) ale to juz nie to....

fs.png

Opublikowano

ta niech wymysla ze kazdy dostaje miliony dolarow za darmo i wszystko jest tanie i na wszystko starczy i ze sie nie czuje bulu ze jest sie doskonalym itp marzenia pomozcie mi z tym mam duza wade wzroku? 0,3 mam lewe i prawe oko

Jeżeli uważasz, że Mou to dobry medator forum wklej to do swojej sygnaturki GG:3236172

MrCebula to zjeb!Jeśli popierasz moje zdanie wklej to do sygny!

Jeżeli uważasz że Cebula to je*any neo kid,

jestem nałogowym nabijaczem postow sprzedaje konta na zamowienie 1000 postow w miesiac pisac na gg nieno zarcik :D ale jesli to nie zabronione to z checia

Opublikowano

@UP: 0,3 ale + czy - ? + jest wyleczalny, nie to co -(np. ja)

Muszę powiedzieć, że wiara z ćwiczeniami oczu= lepsze widzenie ;P

Póki co widzę małą ale najważniejsze że widzę poprawę ;P

@PS: Widzę że szykuje się nowy Admin xD A jak napisałem podanie na kida to mi nikt nie odpisał ;P Teraz to i tak nie ważne, póki co nie mogę poświęcać tyle czasu dla komputera, a co za tym idzie mpc ;/

350x19_1261406460_35806.gif

podtastmpc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...