Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Klan na Uridium Wars

Szycha135

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, że powstało już wiele tematów, lecz zakładam kolejny bo ja jestem początkującym graczem i na UW i szukam klanu, który pomoże mi się rozwinąć.. Czyli wypłaci trochę kasy, pomoże w misjach itp.. Da rade coś takiego załatwić?

Opublikowano

Owszem. na UW jest jeden serwer dla całego facebooka.

Najlepiej napisz jaka firma, czym latasz, jakie jest Twoje doświadczenie w Dark Orbit/Uridium Wars, Twój wiek, aktywność, biegłość w posługiwaniu się TSem i umiejętność współpracy.

Opublikowano

firma VRU latam podstawowymi statkami (dopiero zoczynam) doświadczenie w darku mam spore bo mam jeszcze na DO konto 16lf4 aegis 21lv itp a gram w to 4 lata z przerwami i zmianami kont.. wiek 16lat gram codziennie po pare godzin. czasami 1h a czasami 5 :D Ts to nie problem to pikuś jak dla mnie :) A współpraca chyba jest xD

Opublikowano

przylaczam sie do tematu, szukam klanu w ktorym jest dobra atfosmerka, ts 3 posiadam i sprawny mikrofon tez :) staz tak jak kolega z przerwami i ze zmianami kont, 17 lat, firma MMO, zaczalem niedawno, wiec zbytnio dobrego statku i wyposazania nie mam ale wszystko da sie zrobic majac bota :D na komp dziennie jestem ok 5,6 h :) Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...