Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]PS3-Problem z dzwiękiem

gangsterdiax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Nie dawno kupiłem sobie PS3 (początek wakacji) wszystko chodziło super, ale pewnego razu jak chciałem sobie pograć okazało się że wo gole nie ma w nim dźwięku w grach i menu itp. (oczywiście sam sprawdzałem ustawienia telewizora i konsoli ale tam wszędzie pisało że dźwięk jest włączony, a i to nie jest wina telewizora bo wszystkie filmy/seriale itp. działają z dźwiękiem z dźwiękiem)

Potem na początku października przejechał do mnie kuzyn (informatyk) i poprosiłem go żeby mi pomógł z tym problemem. I pomógł tak że działało ale jak go się pytałem co zrobił to mówił że tylko w ustawieniach patrzył że nic nie zmieniał. I było wszystko dobrze i troszkę sobie pograłem ale później mi się odechciało i nie włączałem konsoli, a wczoraj jak już włączyłem to okazało się że znowu nie ma dźwięku ;(

Czy ktoś byłby w stanie mi pomóc??? Albo czy ktoś miał taki sam problem kiedyś wcześniej???

Opublikowano

uwielbiam takie wątki gdzie człowiek sam musi wyciągać informacje od autora

jakim kablem jest podłączona konsola? hdmi? czincze?

ile wejść hdmi ma tv? każde z wejść powinno posiadać inne kodowanie/sterowniki od obrazu jak i dźwięku

jaki dźwięk masz ustawiony w konsoli, być może masz coś pokręcone i Twój tv nie obsługuje tego kanału, np 5.1 itp...

przeszukaj forum, było już pełno wątków odnośnie braku dźwięku w grach

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...