Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skryptuj.pl - Opinia - Ostrzeżenie

w0j73k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na samym początku proszę moderatorów o nie wywalanie tematu, a nawet podpięcie go. Piszę to ku przestrodze innych Graczy/Właścicieli serwerów MineCraft i nie tylko.

Więc tak - jak się domyślacie chodzi tu o człowieczka z w/w strony "fachowca" od automatycznych paneli płatności do serwerów MineCraft.

Ostrzegam was, zastanówcie się dobrze i kilka razy, czy chcecie zaufać dla niego. Zapytacie pewnie czemu? Otóż poniżej umieszczam odpowiedź na te pytania...

Jakiś miesiąc temu postanowiłem kupić automatyczny panel płatności - dla własnej wygody, oraz wygody graczy... Bo uciążliwe jest pisanie do admina o kupno konta Vip itp itd ... Na początku chciałem kupić panel od Drama niestety, nie obsługiwał on płatności DotPay którymi byłem zainteresowany. Więc zacząłem szukać kogoś innego kto zrobi lub sprzedaje gotowe panele i tak właśnie trafilem na Skryptuj.pl ... Wszystko było ładnie, fajnie i pięknie na początku kupiłem panel za 59 PLN, niestety później dowiedziałem się że nie jest on w pełni automatyczny tzn daje Vipa - ale nie zdejmuje go automatycznie np po XX dniach. Tak więc postanowiłem dopłacić i kupić panel za 200 zł i wtedy zaczeły się problemy .... Prawie tydzień czasu czekaliśmy aż szanowny grafik się zjawi i zrobi Lay'out dla strony - niestety do dnia dzisiejszego chyba się nie zjawił ... Dzień po dniu upominałem się o panel by wreszczcie usłyszeć że jestem bardzo nachalny! (pieniądze tzn 200 zł wpłaciłem ponad tydzień temu ...) Po tygodniu wielmożny właściciel Skryptuj.pl podjął się że zrobi sam Lay'out .. Po kilku następnych dniach, dostałem panel - niestety nie taki za jaki zapłaciłem i nie do końca funkcjonujący ... Po kilku kolejnych nerwowych dniach dobijania się panel został naprawiony - zdejmował konta Vip które trwały do 24H (niestety robił to z 1 dobowym opóźnieniem, nie zdejmował Vipow z kont na 15/30 dni ... Niestety przez kolejny tydźień nie można było nic zrobić przy panelu bo właściciel Skryptuj.pl mial problemy z internetem (byl w stanie tylko na gg wejsc? ftw ...) Po tym tygodniu udało się naprawić internet(?) i szanowny Pan postanowił że coś zrobi z panelem(nie wiem czy to metoda prób i błędów...) i zrobił, byłem bardzo zadowolony że wreszcie może wszystko będzie działać poprawnie . Niestety (pewnie jesteście zdziwieni ... ja też byłem) Ponownie panel nie funkcjonował tak jak powinien i dodatkowo nie miał funkcji jakie miał mieć ... chociażby SideBar (Boczny Panel - właściciel Skryptuj.pl nie mógł tego zrobić ...) Więc powróciliśmy do proszenia o poprawienie wszystkiego .. No i oczywiście próby poprawienia były - z takim skutkiem że panel przestał nawet dawać konta Vip dla kupujących (o zdejmowaniu nie wspomne) ...

Sprawa ciągneła się do dziś - kiedy poprostu byłem tak wku..(zdenerwowany) że poprostu usunąłem cały panel wraz ze stroną i wszystkimi plikami od Skryptuj.pl. Oraz sprawę zgłosiłem na policję. Oczywiście wcześniej złożyłem propozycję pokojowego rozwiązania sprawy (zwrot kosztów i zapominamy o sprawie - każdy idzie w swoją stronę...) niestety właściciel Skryptuj.pl jest pewien tego, że policja nie jest w stanie niczego zrobić w tej sprawie - oraz sprawie pozyskiwania przez niego kożyści majątkowych bez odprowadzania od tego podatku.

Tak więc kochani - odradzam wam interesów z tym człowiekiem. Nie dość że zapłacicie to będziecie musieli prosić o coś za co zapłaciliście.

Jeżeli moderatorzy forum nie usuną tematu, a nawet go podepną (za co będę niezmiernie wdzięczny) będę was informował o postępach sprawy.

Pozdrawiam Wojtek.

Opublikowano

Mi od początku ich niby zajebiste panele się nie podobały. Nie polecam...

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

no ja byłem laikiem w tym temacie jak szukałem - dałem się nabrać, dlatego postanowiłem napisać ten post ku przestrodze dla innych :)

Oczywiscie jezeli moderatorzy pozwola i nie usuna tematu - poinformuje was o przebiegu sprawy :)

Edit - jezeli znacie jakies duze strony gdzie warto by to udostepnic prosze podsylajcie mi linki na priv :) z gory dzieki

Opublikowano

Moim zdaniem wina autora tematu ,posiadam od nich kupiony panel ,aktualnie nie używam bo Heniu uparł się że chcę swój...

Korzystam z pluginu AzRank który nadaję range na czas /rank nick VIP 15d

i nie mam żadnych problemów ,błyskawiczny kontakt z Wlaścicielem serwisu skryptuj.pl :)

1338110519-U641844.png

By Nemesix

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...