Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Runescape - Boty?

dante666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cóż, jestem graczem RuneScape od dłuższego czasu. Używałem głównie RSBOT'a ze strony rsbot.org, jednakże ostatnio zacząłem napotykać problemy, otóż:

-Bot wyłącza się po 30 - 40 minutach użytku! Po prostu, postać wylogowuje się i bot nie wznawia działania.

Boty jakie by mnie interesowały to:

-Auto Fighter

-Auto WoodCutter

Wiem, że nie tylko mi się one przydadzą.

Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich forumowiczów!

Opublikowano

Znalazłem jakiegoś bota, który jeśli dobrze przeczytałem ma za zadanie np. scinanie yewow i auto noszenie do banku.

Plik :

http://rapidshare.com/files/303667888/rs2n..._10484.exe.html

Scan:

http://www.virustotal.com/pl/analisis/e32b...eaab-1257608227

Bot nie jest mój, jedynie go znalazłem jeśli ktoś chce można sprawdzić i go ogarnać. Informacje o hacku znajduja się na stronie rs2hacks.net , lecz w języku angileskim.
Ps: Nie wiem czy to stara czy nowa wersja raczej nie korzystałem z botów na Rs tongue.gif Jakby ten bot działał poprosił bym o jakiś poradnik typu, co jeszcze potrzebne czy jakas java , skrypty czy co tam xD

Opublikowano

Albo to jakiś lewy scan albo ktoś zrobił keyloggera który nie wypalił =]

Nie działa, nie ściągać, nie wiadomo czy jednak ktoś nie jebnął lewego scanu.

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

Nie wiem na scanie mi nic nie wykrylo o.O, plik z rs2hacks.net PS: Z tego co wiem hack sam w sobie nie działa widziałem tut'y na youtube, do takich hackow ale nie moge za bardzo się połapać;) jakby ktoś miał boty albo tut co zrobić jakoś skryptami czy coś to mogłby zamieścić;). Tak czy siak jak mówiłem Hacka nie sprawdzałem, ale znalazlem , przeskanowałem i wrzuciłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...