Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Pomocy ! :D

Varions

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam sobie nowego public hacka GHBSYS , do innych gier działa . Dzisiaj pobieram sobie Combat Arms - próboję włączyć hacka - a tam - miła niespodzianka - Niby sie wlacza , ok fajnie injectuje sie . Nagle pokazuje sie piękny napis INJECTION FAILED. Uruchomiany Jako admin . wszystkie zabezpieczenia wylaczone . Z gory dziekuje za pomoc :)

sygnaol.png

Mnie nie zmienisz , Jestem sobą.

Opublikowano

Możliwe, że coś źle zainstalowałeś lub uruchomiłeś. Spróbuj pobrać jeszcze raz i wykonać wszystko według poradnika jeśli z niego korzystasz.

Opublikowano

Bo mają go na kompie i nexon przeszukał pliki i wykrył

Nie wiem, możesz na próbę zagrać na noob charze i sprawdź czy dostaniesz bana po 1 dniu.

Opublikowano

Mi i tak nie da rady - wogóle hack się nie włącza. Injection Failed.. Prosze o pomoc Piecu ! :D

@EDIT : na innych grach dziala.. takich jak np BFH , BFP4F , Warrock

sygnaol.png

Mnie nie zmienisz , Jestem sobą.

Opublikowano

Jak na innych działa, a na CA nie to znaczy, że hack jest Detected i trzeba czekać aż zrobią Undetected. Masz zainstalowane wszystkie pierdoły netFrameworka i Visual C++. Uruchomiasz jako admin?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...