Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proszę o ocenę mojej konfiguracji

Lord Szrel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sam masz krótkie kable :D Jak dla mnie to są za długie.

Bo pewnie masz małą obudowę jak ja. Ten silentiumpc 500W jest najrozsądniejszym wyborem, bo napięcia na linij 12A ma takie jak OCZ 550W ZS series

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Mam budę ATX czyli standard, jest trochę większa od brutusa 430. Do jakiegoś Full-Towera faktycznie mogłyby być za krótkie. Jednakowoż jak mówicie że ten Deus jest dobry to niech go bierze, ja OCZ polecam bo sam go mam 3 lata i świetnie się sprawuje.

Opublikowano

Dysk mozesz zapakowac Segate SV35 1TB albo WD Caviar Blue 1TB. Tamten dysk jest dobry przy dlugim odczycie/zapisie (ma dobre predkosci) a przy malych plikach (np. systemowych) moze byc wolniejszy, gdzie SV35 poradzi sobie lepiej.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Mam budę ATX czyli standard, jest trochę większa od brutusa 430. Do jakiegoś Full-Towera faktycznie mogłyby być za krótkie. Jednakowoż jak mówicie że ten Deus jest dobry to niech go bierze, ja OCZ polecam bo sam go mam 3 lata i świetnie się sprawuje.

Bo sam go mam to słabe uzasadnienie ;)

Ja mam Seasonica ale go nie polecam bo wiem, że w jego sklepowej cenie są lepsze zasilacze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...