Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]USA TD

Aziraal321

Jak ci się gra amerykańskimi TD ?.  

21 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy ameryka?skie TD maj? dobry pancerz ?

• Spokojnie mo?na jecha? na swoje tiery.
    • Wole zosta? w krzakach i kampi?.
  2. 2. Wybiera? USA TD na d?u?szy czas ?

• Tak spokojnie mo?na gra?.
    • Nie op?aca si? ze wzgl?du na koszty.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tak. Głupota jest zaznaczanie w ankiecie: "Spokojnie można jechać na swoje tiery.".

Dlaczego? TD kupuje się, żeby siedzieć w krzakach, jak kogoś kręci w dupie to niech kupi sb meda.

Mam T25/2 i wyexpiłem T25 i kupuję T28. Ani jednym, ani drugim nie da się jechać "na debila", T25AT szybkostrzelny, prawie jak JPanth, mobilniejszy od niej i największy plus: LUFA W DÓŁ.

T25/2 to już typowe wsparcie. Trzeba się chować i prać ich jak popadnie, gdy nas nie widzą. Dużym plusem wśród tych TD to szybki strzał i schowanie się. Poza tym TD są gorzej wykrywalne, niż normalne czołgi.

Jeżeli już rushowac to tylko: M8A1, T49 i M18 HELLCAT.

BTW.Przed tobą 2 zajebiste czołgi, jeden lepszy od drugiego. Hellcat jest najlepszym VI tierem według mnie. Może T25/2 nie jest już tak dobry ale jak się nauczysz grać to ujdzie.

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

Popieram. Rush wiąże się z zagrożeniem, że wróg zajedzie nas od boku, gdzie bunkrowate TD nie mają pancerza, a wieżyczkowate de facto nie mają go z żadnej strony. TD posiadają mniejszą liczbę hp, lecz większy dps i kamuflaż, więc taktyka nasuwa się sama. Jeśli chce się rushować, to tylko przeciwko czołgom o tier niżej. (są wyjątki, ale zakładam, że nasz przeciwnik jest ogarnięty). Amerykańskie TD są bardzo dobrymi supportami, ponieważ nie muszą obracać się na boki -> psuć sobie kamuflażu.

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Sa fajne. Aktualnie mam T30 i T28 (model bez wiezy). Gra M18 bardzo sprawiala mi radosc. Byl bardzo szybki i mozna bylo nim objezdzac i flankowac wrogow jak MT.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

T110E3 to będzie jazda :)

30km/h 3o cm z przodu potężne działo ... miód, miód na serce.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Hetzer jest niesamowity. Z 10,5 cm niszczy wszystko na strzal na topowej liscie. Gorzej jest na 6 tierach wtedy lepiej miec 8,8 cm.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...