Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]M2Bob

aerty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie małe pytanko.

A mianowicie czy M2Bob jest , że się tak wyrażę bezpieczny? Bo przeczytałem kilka postów , że po zainstalowaniu tego bota ludziom komputery zaczęły świrować (powolne ładowanie się stron , zacinanie się gier etc.). U mnie po 1/2tyg. od zainstalowania tego bota , musiałem na nowo stawiać Windowsa i do tego poszedł procesor ;/ I nie wiem czy to przypadek czy po prostu wina tego cheata. Proszę o odpowiedź.

Bywalec
Opublikowano

Przypadek. Z tego co mi wiadomo wcześniejsze wersje bot'a były wadliwe. W tej chwili wszystko działa i nikomu się nic nie psuje.

Korzystaj bezpiecznie.

Opublikowano

Dzięki. No ja właśnie w wakacje miałem tego bota i od tamtego czasu przestałem go używać :D I teraz znowu zacznę. A żeby nie robić nowego tematu , to się tutaj zapytam. Jak to jest z tym premium w weekendy? Nadal to działa , bo jak się w niedzielę zalogowałem na stronkę to było Account status : Normal.

Bywalec
Opublikowano

Dzięki. No ja właśnie w wakacje miałem tego bota i od tamtego czasu przestałem go używać :D I teraz znowu zacznę. A żeby nie robić nowego tematu , to się tutaj zapytam. Jak to jest z tym premium w weekendy? Nadal to działa , bo jak się w niedzielę zalogowałem na stronkę to było Account status : Normal.

Darmowych weekendów premium już nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...