Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z pobieraniem plików .exe

Rengor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam problem z pobieraniem plików z końcówką .exe a dokłdaniej City Car Driving lub coś w tym stylu. Gdy pobieram plik .exe, pobieranie ma 40 - 120 kb/s (nie śmiać się!) i ściąganie idzie dobrze. Jednak po pewnym czasie pobieranie się samo zatrzymuje; tak gdyby się skończyło pobierać. Gdy otwieram ten plik (niby pobrany) wyskakuje takie okienko:

buggg.bmp

Pobieram jeszcze raz i to samo. Jak coś to mam Windows 7 64bit. Mam także 'Game Booster', ale to nie on blokuje pobieranie ponieważ próbowałem bez niego. Teraz pytanie

- Jak to naprawić; czy to wina Avira Anty Virus.

- Czy jest jakiś niezawodny program do pobierania plików .exe? Jeżeli tak to podajcie link.

Z góry dzięki za pomoc ;)

"Kto pragnie pokoju, niech przygotowuje się do wojny"

-Vegetius

banner2.jpg

Opublikowano

1. Po prostu wyłącz tego antyvirusa i wtedy się przekonasz, czy to nie jego wina.

2. Nie ma jakiś super programów do akurat plików .exe. Poza tym, ten Twój plik ma rozszerzenie .bmp

3. Spróbuj ściągnąć ten plik z innej strony i przeglądarki.

PS. Zatrzymuje się pobieranie na ilu procentach?

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

1. Spróbuje

2. Ogólnie to chodziło mi o byle jaki program byle można było z niego ściągać pliki .exe. A za to .bmp to sorry

3. Próbowałem - Nie działa na chrome i explorer; innych nie mam

Zatrzymuje się różnie raz na 23mb/454mb a raz na 190mb/454mb próbowałem z 10 razy i zawsze albo w środku albo na początku pobierania

-Vegetius

banner2.jpg

Opublikowano

Przeskanuj kompa antywirusem, bo może masz zainfekowany system ;)

Ta gra jest darmowa czy pirat?

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

aktualnie pobrałem Fresh download i pobieram tą grę, system mam czysty ponieważ wszystko co pobiorę od razu skanuje. Gra jest w stylu M&B - pobierasz demo, jak ci się znudzi to kupujesz klucz i wpisujesz... coś w tym stylu ponieważ jeszcze tej gry nie mam z wiadomego powodu

Edit. Narazie pobieranie leci dobrze, jednak wole nie krakać

Edit2. Pobieranie mialem ustawione w Fresh Download i wylączyłem na noc, teraz ze szkoły przychodze, odpalam fresh download i 'Out of Memory'

teraz będe pobierał normalnie a nie przez menedżery pobrań

-Vegetius

banner2.jpg

Opublikowano · Ukryte przez DesoPL, 20 Listopada 2012 - Double post.
Ukryte przez DesoPL, 20 Listopada 2012 - Double post.

menedżer zadań - fail ciągle bugi dajcie jakiegoś co się nie buguje i fajnie się z niego pobiera

normalne pobieranie - fail ciągle mi się wyłącza pobieranie i trzeba puszczać znowu a czasem nawet jest tak że od początku trzeba pobierać nawet z wyłączonym antywirusem

więc dajcie jakiegoś dobrego menedżera pobierań

-Vegetius

banner2.jpg

Opublikowano

och dzięki za pomoc wczoraj miałem newsa napisac ale net mi nie dał mozliwosci dzięki ci za pomoc pobrałem gierke za pomocą Free Download Manager z tym anty virusem mi pomogles (wiem że się powtarzam ale nie wiesz jaka to radość!) dzieki za pomoc ;)

-Vegetius

banner2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...