Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] czym przerobić filmik ?

shadowarrior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka , robie filmik na yt , i mam do was pytanie , czym przerobić filmik by dodać do niego :

Spowolnienie

Przyciemnienie

itp . Wszystko prócz MovieMakera . :) Pozdrawiam :)

Nagradzam lajkami ; )

Opublikowano

sorki, ale trochę tego jest, wiec nie będę pisał 1000 x, masz tu moją wiadomość do Czaki.

Jak będziesz mieć jakiś problem, ze zrobieniem jakiegoś efektu, czegoklwiek. wal śmiało.

Ja AE używam tylko do bardziej zaawansowanych prac typu Hologramy 3d, modele w realnym świecie itd.

do innych pierdółek lepiej posłużyć się Vegasem, bo można w nim osiągnąć to samo, tylko że szybciej ;)

Z Plug-in' ów to polecam ci Magic Bullet Looks, , Boris FX. Co do programów 3d to Cinema 4d r13 powinna starczyć,a modele można łatwo znalezć na yt.

Od poradników polecam ci kanał "Rocket Ross uk".

Od tworzenia wszystkich tzw. Overlays, Sprakles itd. Gimp, czy tam Phoyshop. Zrobienie "Target efect" to nałożenie kilku ładnych pędzi, a potem animacja tego w dowolnym programie, zero filozofii ;)

Efekt mojej pracy.

50a8d03627325.png

| Edytor |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...