Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FreeCraft 24/7 (FB+FRAKCJE)20 slot Non-Prem [Non-WL!]

sonar12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1353085946-U414486.png

[NOWOSC]Zrobiliśmy Stronę Internetową dedykowaną naszemu serverowi.

ZNajdziecie ją pod Linkiem

www.FunCraft.letnet.pl

Znajdziecie na niej link do Chatu, oraz wiele nowości które ciągle będą aktualizowane!!

Lecz jak możecie zobaczyc jest to strona całkowicie początkująca ;d ja się na tym nieznam. Jeżeli znacie kogoś,bądź sam lubisz sie w takie rzeczy mieszac.Szczególnie prosimy o Stworzenie strony dla naszego servera.Takiej już zaawansowanej ;D

Nagroda Za Najlepszą Stronke Stworzoną dla servera będzie Ranga Na naszym serverze!!!

Siemanko.tutaj kilka słow odemnie.

Server Powstał dla rozrywki,dla zabicia czasu. Administracja jest Bardzo Miła,lecz wie gdzie są granice ;)

Dla rozrywki. Niektórzy pomyślą ,że CO!? dla rozrywki?? że zbierac drewno budowac i konczyc gre!?

GÓWNO PRAWDA! Nasz Server Posiada WIELE teleportów Do przeróżnych mapek A znajdują się one na Spawnie (m.in Nether,End,Survival)

Różne Dungeony! Czasami Eventy Spadajacych itemkow! Przeróżne Parkoury Które są w trakcie budowy.

Także nudzic chyba się nie będziesz!!

Dla zabicia czasu. Myślę,że nie jednej osobie się nudzi na komputerze i porobili by coś ciekawego, może właśnie pograliby na Fajnym Serverze gdzie panuje Miła atmosferka.. Naprawde Takich serverów jak nasz Jest BARDZO MAŁO!! Z Pewnością każdy sobie myśli ,że server jak server normalny.

Ale u nas nie spotkasz się z Komentarzami od admina typu ,,POTEM CI DAM DZIAŁKE,NIE TERAZ!"

Nasi Admini są wiecznie chętni do pomocy.

Nasz System Działek jest Niezawodny a polega na tym ,że na spawnie jest teleport na specjalną mapke

do Działek. Już nie musisz Prosic o Cuboida na miejsce na dzialke czy inne cuda. Wystarczy ,że wkroczysz na teren nie zajętego terenu działki i wpiszesz komende /plotme claim.

Nastepnie aby do niego wrócic nie musisz szukac tylko możesz wpisac komende /plotme home

Ale z pewnościa Nie jeden z was chciałby miec Działkę z kolegą . Na naszym serverze także jest na to sposób!! Wystarczy ,że wpiszemy /plotme add NickGracza i dzieli on z wami waszą już działką!!!

Więcej Info macie na dole \/ a jeżeli czegoś Zabraknie piszcie w komentarzach/PW lub na serverze!

-->1353086028-U414486.gifAdres ip:F14.Owncraft.pl:25047

-->1353086028-U414486.gifTyp Servera:FreeBuild+survival+frakcje+(Maybe SurvivalGames :D)

-->1353086028-U414486.gifPremium: OFF

-->1353086028-U414486.gifSlot: 10-Juz Jutro 20!!

-->1353086028-U414486.gifBiała Lista: OFF

-->1353086028-U414486.gifNether,End: ON

1353085976-U414486.png

Wlasciciel:sonar12

Wlasciciel:Michaos0

Prowadzimy rekrutacje na Ekipe serverowa:)

df0f66b10f479.pngCo do Pluginów. Paczka była robiona przezemnie (ściągałem z Bukkit.Org)Ale Ostrzegam ,że także mogą byc wiadomości typu ,,paczka by XXXX" Czy coś takiegoPonieważ około 1-3 pluginy były brane z Innych Paczek Zamieszczonych w Internecie.Jedynym takim Przykładem Jest Chyba Jobs. Wpisując /jobs zobaczymy napis ,że cośtam by ktośtam ;dto jedyny przypadek który ja oblookałem

ScreenShotów Wam niestety nie podam ponieważ niemam na to czasu i tak wogle to jestem u babci a tu strasznie słaby komp jest :DCo Do Podstawowych Komend myślęże się obejdzie :DDzięki ,że poświęciłeś troche czasu na przeczytanie mojej na szybko zrobionej prezentacji.to już koniec. CZEŚC!

P.S.- pomóżcie nam go reklamowac

P.S.2 - Rekrutacja na Adm/mod/kidmodOTWARTA

Wiem ,że prezka słaba ale oceniajcie server nie prezke ;d server jest stało rozbudowywany jak coś 3/4 Obrazków w prezentacji zostały zaczerpnięte z innych prezentacji nie miejcie mi prosze tego za złe :) życze miłej gry NARKA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...