Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Telefon do 1200 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć i czołem ! :) Poszukuję "smartfona" do 1200 zł . Z góry dzięki za propozycje

A i jeszcze jedno , macie jakieś opinie o Lumii 800 ?

Opublikowano

lumia swietny design, dobrze lezy w reku, dobra cena tylko system chujowy

Opublikowano

Jak już rozmyślisz się i będziesz chciał tańszy telefon to polecam

Nokię 500.

Z Nowym systemem ( możesz pobrać ).

1GHZ procesor itd.

Lecz nie polecam do gier , bardziej to innych praktycznych rzeczy.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

iPhone 3GS - dobry system, koszt na allegro 500-1000zł, dobry wyświetlacz, dobry sygnal WiFi.

Wady wg mnie to brak funkcji przesyłania Bluetooth oraz brak radia (klasycznego - mhz).

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

IPhone podziękuje . Brat chciał mi dać 4 bo sam jest fanem "jabłuszka" i co wyjdzie nowy model to sobie kupuje . Lubie IPhon'y ale jakoś po prostu wole coś innego .

@Edit . Chyba zdecyduje się na XPerie S .

Opublikowano

Fajnie wygląda ,ale tak jak up moim zdaniem system chujowy.Za 1200 Xperia s

Za ta cene juz lepiej kupic Sony Xperia P to samo co S tylko mniejszy model mam tenn telefon juz 2.5 miesiaca i jestem bardzo zadowolony nic sie nie wiesza wszystko git

Jedyne minusy to jak sie gra w cos na nim to bateria szybko pada i nie wiem jak w polscce ale w irl ten telefon ma strasznie slaby zasieg to znaczy ze raz jjest raz nie ma

Opublikowano

Galaxy S, SII wg. mnie najlepsze jak za tą cenę.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

kup arka

Xperia S/Arc S.

Za tą cenę Arc jest zwyczajnie nieopłącalny, Xperia S już prędzej. Ja na twoim miejscu kupiłbym Galaxy S 2, Tegra 2 daje sobie radę z wszelkimi postawionymi przed nią zadaniami, nie musisz się bawić w custom ROMy i kernele, aby telefon normalnie działał.

Xperia S to dobra propozycja, ale tylko, jeśli chodzi o design, wydajność raczej gorsza w porównaniu do starszego już SGS2. Gry i tak drugiego rdzenia nie wykorzystują :P, ale dla Tegry bym się poświęcił.

Windows Mobile to system wyjątkowo stabilny, ale zapomnij w ogóle o aplikacjach i grach, bo tyle tego, co kot napłakał... gameloft z tego co wiem za niedugo da wsparcie dla WM, ale to tylko kilka gier, na których zapewne się skończy.

Opublikowano

Za te pieniądze na tablica.pl znajdziesz już SGS3.

Uhm... lepiej kupić SGS 2 niż dać kasę jakiemuś niedorozwojowi z tablicy... jak umawiasz się z takimi osobami na odbiór osobisty, to jedyne, z czym się spotykasz to rozłączony telefon albo błędny adres. Wiem z doświadczenia ;).

Opublikowano

Zawsze można umówić się u ciebię lub zapłacić przy odbiorze.

Napisałem już, że albo takie osoby się rozłączają, albo nie przyjdą... To działa tylko na zasadzie oszukańczej wysyłki ;). Z tablicy nie bierze się niczego tak nowego, w takiej cenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...