Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ile graczy?

neQu1995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym zacząć grać na polsim świecie lecz nie wiem który wybrać, moglibyście mi napisać gdzie jest dużo aktywnych graczy? A może coś wiadomo kiedy będzie pl4?;) Pozdrawiam i z góry dzięki.

10sfaxw.png

Opublikowano

Witam, chciałbym zacząć grać na polsim świecie lecz nie wiem który wybrać, moglibyście mi napisać gdzie jest dużo aktywnych graczy? A może coś wiadomo kiedy będzie pl4? ;) Pozdrawiam i z góry dzięki.

Dostajesz lajka za pierwsze słowa..

Polskim świecie... Kooooot.

Jesteś w dziale UW więc dam odpowiedź pod UW -> Jest jeden wspólny serwer dla całego świata na fb.

Opublikowano

Bo nie inny...

Swoją drogą w normalne DO praktycznie nie ma po co już grać od 0(chyba, że będzie jakiś ekstra bug, czy coś), zapraszam na Uridium Wars, EIC:D

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

@UP Bug z Charlesem nie wystarcza? xD

Co Ci po bugowaniu charlesem ?? Co zbugoujesz se 1 bilion kredek iiii... ?? Gdzie profil, gdzie lf4, gdzie ulepszenia, gdzie dresy ?? Za kredyty zrobisz tylko starą fulkę która daleko nie zajedziesz w tych czasach.

sygnacu.jpg

Opublikowano

Co do profilu to przy dobrym bocie, który licytowałby może, ale reszty się nie wybuguje:D

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

1.1310480585093.jpg

2. Tu nie ma światów

3. To są serwery

4. Zły dział

5. Na serwerach pl jest 2-3 tys ludzi online

6. Nic nie wiadomo na temat pl4 i nie będzie jej jeszcze dłuuuugi czas.

2.3. powinien byc to jeden punkt

5. z czego wiekszosc boty

6. serwer pl4 to raczej jego a nie "jej" "dlugi czas" haha

Co Ci po bugowaniu charlesem ?? Co zbugoujesz se 1 bilion kredek iiii... ?? Gdzie profil, gdzie lf4, gdzie ulepszenia, gdzie dresy ?? Za kredyty zrobisz tylko starą fulkę która daleko nie zajedziesz w tych czasach.

1. zdania nie zaczyna sie od "Co"

2. "se" to mozna w dupe palca wsadzic

3. profil mozna za kredki zrobic

4. lepiej zaczac bocic od starej fulki

Opublikowano

2.3. powinien byc to jeden punkt

5. z czego wiekszosc boty

6. serwer pl4 to raczej jego a nie "jej" "dlugi czas" haha

1. zdania nie zaczyna sie od "Co"

2. "se" to mozna w dupe palca wsadzic

3. profil mozna za kredki zrobic

4. lepiej zaczac bocic od starej fulki

mówiąc pl czwórka mowa jest o rodzaje żeńskim, zdanie się zaczyna z wielkiej litery jak takiś mądry oraz używa się prawego alt`a. Jak lubisz mieć coś w dupie to spoko mi nic do tego. Ta 3 cdd jak na 36pp co jest minimum trzeba 9tys płytek, dziennie możesz wylicytować 72cdd czyli 9 tyś płytek to 125 dni wygrywania wszystkie aukcje bez przerwy.

sygnacu.jpg

Opublikowano

Jak ja buguję to LF-3 wygrywam po 60kk BO-2 50kk, Iris 150kk ;) Amerykańce mogą bugować naszych serwerach jak my na ich :) I mało ludzi buguję, bo nie wierzy w moc Charlesa ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...