Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sposób okradania czy uczciwy?

avers1996

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

wczoraj gosciu pisal,ze kupi konta 35lv z eq.

Napisalem do niego bo mialem jakiegos 42lv woja body na którym nie gralem eq jakies podstawowe,skille m2/m3, z bojem.

On napisal,zebym zagadal do niego na gg,bo mówi,ze ma uczciwy sposób (chciałem yangi zarobic).

Więc tak zrobiłem,pisząc do niego najpierw kazal mi zrobic 2 ss, jeden screen z metin2.pl ze strony z danymi do konta na jakim emailu sie znajduje itp, potem zmienic emaila na jego ( nie potwiedzajac póki mi yang nie da), lecz zrobic screen z tej calej wiadomosci. Po tym screnie pisal,ze daje yangi ,lecz ja mu tego screena nie wyslalem, napisalem,ze sie zastanowie do jutra?

To jest uczciwy sposób ,czy jakis podejrzany xD>?

Proszę od odpowiedzi

cWd6aQ==.png

Opublikowano

Wydaje się uczciwy - do póki nie zaakceptujesz zmiany e-maila nic ci nie może z kontem zrobić. Nie pamiętam czy widać hasło na metin2.pl - ale jeżeli tak to zakryj.

//gif w sygnie

Opublikowano

nie wiem czy tak się da ale jak zrobiłeś ss z wiadomości na której jest link do potwierdzenia zmiany emaila to wystarczy że on go tylko przepisze i wklei do przeglądarki czyli może zmienić maila bez twojej pomocy = masz po koncie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...