Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]cabal

michu1494

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc.

dosyc dawno gralem w cabala i dzis postanowilem ze wbije ogarnac co nowego.. ale tez zapomnialem hasel... wbilem na konto ale tam dalej znowu hasla do postaci.. tych za uja sobie nie przypomne xD i prosbe mam by ktos pomogl napisac mi TICKET'a do supporta. komnikat przy logowaniu sie na konto brzmi : "your account has beeb blocked due to subpassword failure. please contact the support team.

Prosze o szybka odpowiedz.

POMOZE KTO ? ;\

PEACE

Odkrywca
Opublikowano

Jest jeden sposób, bo kiedyś jak zapomniałem hasełka do post. To jakoś się bugowało tzn " Obejście " robiło ... Nie wiem czy teraz da radę tak zrobić . Dawno nie grałem w Cabala . Oto mój sposób ( O ile działa jeszcze ) Zaloguj się pare razy na tym samym acc ... 5 lub 10 razy i spróbuj wejść na postkę . Mi nie raz tak już to ratowało tyłek. ;)

57955958428827956208.png

Opublikowano

no no... ja mam problem z WEJSCIEM NA KONTO a nie postac.. zablokowali mi konto, czytales cytowany komunikat? . czy moze kto napisac mi wzor ticketa do sypportu .. nie wiem jak to zrobic..

PEACE

Opublikowano

Może nie możesz grać przez to, że nie zweryfikowałeś swojego maila? Odsyłam do lektury :

By Ch3mi

Jesteśmy w trakcie tworzenia nowej strony oraz przygotowujemy się do przejścia na nowy system tworzenia kont. Aby się do tego przygotować, musisz:

• Zweryfikować swój e-mail
    Zmienić hasła na stronie i w grze

Jest to ważne, ponieważ adres e-mail będzie odgrywał znacznie ważniejszą funkcję dlatego wymagamy, by podany e-mail był prawdziwy i abyś miał do niego stały dostęp.

Zaczynamy

Podczas dzisiejszej przerwy (24.07.2012) zmieniliśmy wszystkim zarejestrowanym kontom hasła na losowe, przez co nie będziesz w stanie zalogować się do gry, póki nie wykonasz następujących rzeczy.

Zaczynamy od rejestracji na stronie oficjalnej (cabalonline.com). Potrzebujesz tylko loginu i hasła na stronę, nic więcej.

Moje konto jest nowe - zarejestrowane w 2012!

Nowe konta (zarejestrowane w 2012) wymagają tylko zresetowania hasła na stronie. Wystarczy kliknąć "Forgot password" (https://www.cabalonline.com//account/webaccount_remind.asp ) i postępować według podanych instrukcji.

Konta założone w 2011 lub wcześniej

Posiadacze takich kont musza potwierdzić dostępność do swojego e-maila. Po zalogowaniu się na stronie, będziesz musiał podać e-mail jaki podałeś podczas rejestracji. Jeśli podany e-mail jest prawidłowy, otrzymasz na niego adres, dzięki któremu będziesz mógł zresetować swoje hasło na stronie. Wykonanie tego, sprawi iż Twój e-mail zostanie potwierdzony.

Co z hasłem do gry?

Po prostu zaloguj się na stronie i kliknij na przycisk "Reset" dla hasła do gry. Teraz będziesz musiał wprowadzić nowe hasła (wymagane jest, aby to było nowe hasło, a nie stare!). Gotowe!

To jest na prawdę proste! Jako bonus, każdy z graczy otrzyma DARMOWE BB Plus (3 dni, acc bind).

Jeśli będziesz miał problemy, skontaktuj się z nami poprzez http://support.cabalonline.com/.

Pomoc techniczna (ENG)

Co zrobić jeśli zapomniałeś swojego adresu e-mail?

• 1. Przejdź do
http://support.cabalonline.com/
2. Napisz ticket w dziale Account Support podając temat Email change Request
3. Wypełnij wymagane informacje

• a) Login do gry
    B) Imię oraz nazwisko
    c) Datę urodzenia (dd/mm/rrrr)
    d) Sekretne pytanie oraz odpowiedź (SQ & SA)
    e) Nowy e-mail

Opublikowano

nom... zrobilem to zanim sciagnalem cabala , bo przeciez logowanie na stronie potrzebne bylo.

Nie ma takiego ktory rozwiaze ten problem? --.--

PEACE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...