Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamienie duchowe

C.J

Rekomendowane odpowiedzi

Weteran
Opublikowano

Siemka.

Może mi ktoś powiedzieć gdzie najlepiej dropić kamienie duchowe na 35 levelu?

Biłem best. kapitanów, bosa małp normalnych, metiny duchowe i cienia, ale jakoś nie wypada żaden..

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Kamyka nie tak łatwo dropnąć bij cały czas Best. Kapitan I pamiętaj że Kamień Duchowy leci od metina 45Lv i z tego najżadziej leci ;) Więc polecam lataj po całej pustyni i ubiaj tam wszystkie metki :)

Opublikowano

Kamyka nie tak łatwo dropnąć bij cały czas Best. Kapitan I pamiętaj że Kamień Duchowy leci od metina 45Lv i z tego najżadziej leci ;) Więc polecam lataj po całej pustyni i ubiaj tam wszystkie metki :)

Kamień leci od metkó 35 włącznie kolego -,- Co do tematu ja swoim 35 klepe metki 55 czasem 65 jak trafie, i z nich ładnie lecą kd. Best kapitana nie warto bić, przez całą grę z rękawicą ubiłem jakieś 1tys. tych bestów i 0 kd ;/ Ale pan up też dobrze powiedział, możesz próbować na pustyni, co więcej z metków 40 świetnie lecą świadectwa więc drop sobie w godzinach 19-21

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

metki 35,40,45

Tak jak @up, ale mi często dropią kamienie duchowe w DT (Kamień duchowy nie dropi, tak często pamiętaj trzeba toszeke poczekać).

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Ehh... Kamole lecą tylko z metinów 40lv + włącznie z metinem Duszy od 40lv . Najlepiej tak jak powiedział kolega @UP 2 ubijać metki na pustyni :) . Polecam też chodzić na Chodzącą Małpe w średnim lochu małp bo przy okazji ziółka i medale mogą dropnąć.

Chłop, dam sobie rękę uciąć, że kamol MOŻE polecieć z metka 35, ale z tego co wiem szansa wynosi jakieś niecałe 0,7%

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up nigdy nie mialem okazji zoabczyc kamyka z metina zazdry, ale mniejsza z tym.

Przy Twoim lvlu to najoplacalniej by bylo chodzic wlasnie na metki duszy 40lvl, dobry drop a latwy do ubicia metek

Opublikowano

W m2 osobiście sam dropnołem przez cały swój okreś gry na pl 5-6 kamyków.

No i jak już kolega wspomniał z metków na +40lv zaczyna występować szansa dropu kamyka

hx6hZ7.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...