Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki gamingowe do 150 złotych.

adamus940

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam słuchawek do fps'ów, będą mi głównię służyć do battlefield 3, cod bo 2, moh warfighter.

Będą one współpracować z tym lapkiem :

http://allegro.pl/le...2769733421.html

Słuchawki muszą posiadać mikrofon, czy ten laptop ma już wbudowany mikrofon który będzie zastępywał mikrofon dołączony z słuchawkami?

Daj + to nie boli

~~♦ Miami Heat ♦~~

heatssigclean.jpg

Opublikowano

bez słuchawek ..... :D

Nie dzięki ale chcę z mikrofonem, nie musi być on *pro*

Sennheiser HD201 + Zalman MIC i gites

Przepraszam za nie uwagę, ten mikrofon można doczepić do kableka , tylko mam pytanie. Jeżeli znajduje się on 50 cm od moich ust i w dodatku pod brodą to będzie dobrze słychać? I czy nie spadnie z kabelka ?

Daj + to nie boli

~~♦ Miami Heat ♦~~

heatssigclean.jpg

Opublikowano

A dlaczego akurat te senhensery? Grasz w nich na codzien w fpsy, słyszysz dobrzę przestrzennie [gdzie co jak] ?

Daj + to nie boli

~~♦ Miami Heat ♦~~

heatssigclean.jpg

Opublikowano

Mam te Senki HD 201 i ogółem powiem tak , świetnie wyciszają i izolują , są dość wygodne chociaż mi z okularami czasami przeszkadzają , dośc dobry dzwięk , Audiofilem nie jestem więc wymogów nie mam wysokich. Grając w BF'a i słysząc strzały , wiem w którą stronę się mam obrócić . Chodź te słuchawki nie są jakoś na maxa przystosowane do gier , to się sprawdzają . I tak od siebie moge dodać , że podłączam je do fona idę na miasto , i zajebiście wyglądają <3

Co do mikrofonu powiem tak : Dobry , ale nie rewelacyjny , chociaż jak za taką cenę to naprawdę można być zadowolonym :)

Opublikowano

Jeśli chcesz grać nie "na słuch" to HD202 + Zalman MIC-ZM1

Jeśli chcesz grać "na słuch" to HD201 + Zalman MIC-ZM1

Przeczytałeś jeden temat gdzie pisze o graniu na słuch i o nie na słuch, wiem też to czytałem. Ale swoim postem nic u mnie nie stwierdziłeś, myślisz że gdybym nie przeczytał tematu z innego forum to bym się domyślił o co chodzi z tym na ,,słuch". Przeczytając ,,nie na słuch" pomyślałbym sobie że to wersja dla głucho niemych.

Przeczytałem dużo o słuchawkach, dużo ludzi poleca : http://allegro.pl/creative-sluchawki-sound-blaster-tactic-3d-alpha-i2774717357.html

Co o nich sądzicie?

Daj + to nie boli

~~♦ Miami Heat ♦~~

heatssigclean.jpg

Opublikowano
Przeczytałeś jeden temat gdzie pisze o graniu na słuch i o nie na słuch, wiem też to czytałem. Ale swoim postem nic u mnie nie stwierdziłeś, myślisz że gdybym nie przeczytał tematu z innego forum to bym się domyślił o co chodzi z tym na ,,słuch". Przeczytając ,,nie na słuch" pomyślałbym sobie że to wersja dla głucho niemych.

Ja nic nie czytałem. HD201 i HD202 leżą ode mnie jakiś 1 metr i wiem do czego są 201, a do czego 202. Osobiste doświadczenia, a nie jakieś puste teksty.

random.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...