Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postać

Gość Mateu5z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema do niedawna grałem archerem jest świetnie lecz nie za gites w dropie

czy mozecie mi powiedziec jaką postacią mozna i dropić i robić pvp ? oraz by nie była za droga

Opublikowano

wp,body ew. mental . ja gram na plu archerem i dobrze sie dropi . szukam metkow bufem jak znajde tepam do siebie archera zamieniam sie w poli rozpierdalam metka i logam . pozniej szukam metka bufem itd. na jednym poli po 8-20 metkow w red lesie :)

Opublikowano

Według mnie dobra postacią do dropu i zarówno do expa oraz nie drogą będzie sura wp.

Opublikowano

Według mnie największą kosą, w pvp jest Wojownik Body w pvp także daje rade. Okólnie wojownik jest drogi w utrzymaniu, ale jest na prawde kosa...

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

@UP: Tylko trzeba pamiętać że Sura WP w pvp zaczyna być dobry dopiero na wysokim lvl-u ;) Ale generalnie to jest maszyna do Expa ;)

Pvp mentalem jest ciężkie - jest wooooolny, za to body szybko pada, chyba że zrobisz mu bdb Eq ;) Ja polecam jednak Sure WP :)

2l6yat.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...